Bespaar in één klap € 85,- op een jaar lang scheren

Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Bespaar in één klap €85 euro met scheren en profiteer met dit jaarpakket! Wilkinson is dé meest voordelige manier van scheren zonder in te leveren op kwaliteit (t.o.v. Gilette Fusion).

Scheer een jaar lang met Wilkinson Sword zodat scheren altijd een plezier blijft.

Bekijk deze aanbieding op Voordeeldrogisterij.nl

Net zo goed scheren voor minder geld 

Evenaar de kwaliteit van Gillette Fusion en stap over op deze A-merk scheermesjes van Wilkinson! Hiermee bespaart u maar liefst 30% voor 8 stuks (t.o.v. Fusion 8 stuks).

Wilkinson Scheermesjes – Quattro Titanium Sensitive Houder

Ervaar een gladde en zachte scheerervaring met de Wilkinson Scheermesjes – Quattro Titanium Sensitive Houder! De 4 titaniumcoating mesjes met aloë vera en vitamine E verzorgen en verfrissen de huid. De grote rubbers zorgen ervoor dat de haartjes opgetild worden en zo kort mogelijk afgesneden worden. De gekleurde lubra strips die naar verloop van tijd vervagen geven een indicatie wanneer het tijd is om de mesjes te vervangen.

Wilkinson Sword Quattro Titanium Sensitive Scheermesjes – 60 mesjes

Ervaar het gevoel van een gladde scheerbeurt met de 4 titanium gecoate mesjes. Het stylingsmesje aan de achterkant helpt je om precieze randen rondom je bakkebaarden, baard en onder je neus te creëren. De lubra strips bevatten Aloë Vera en Jojoba voor een verbeterd comfort. De grote rubbers zorgen ervoor dat de haartjes opgetild worden en zo kort mogelijk afgesneden worden. De gekleurde lubra strips die naar verloop van tijd vervagen geven een indicatie wanneer het tijd is om de mesjes te vervangen.

  • Elk scheermesje bevat 4 titanium gecoate mesjes
  • 2 conditioning strips met aloë vera en vitamine E die een verzorgende werking hebben op je gevoelige huid.
  • Een rubber guard bar die je huid strak maakt voor het scheren.
  • Een ergonomische greep die zorgt voor comfort en controle.
  • Een precisiemesje aan de achterkant dat zorgt voor een fijne afwerking van je bakkebaarden en baard en onder je neus.
  • De gekleurde lubra strips die naar verloop van tijd vervagen geven een indicatie wanneer het tijd is om de mesjes te vervangen.

 

Over Voordeeldrogisterij.nl

Voordeeldrogisterij.nl verkoopt A-merk artikelen op het gebied van verzorging, schoonmaak en gezondheid tegen een zeer lage prijs. Bovendien staan er elke week kortingsacties en aanbiedingen centraal: OP=OP en weg is pech bij Voordeeldrogisterij.nl. Door het inkopen van grote partijen, kan Voordeeldrogisterij.nl lage prijzen hanteren, soms tot wel 70% goedkoper dan elders op de markt. Bij Voordeeldrogisterij.nl spaart men spaarpunten bij iedere aankoop. Elke euro levert 1 spaarpunt (t.w.v. € 0,05) op, die bij de volgende bestelling gebruikt kan worden.

Bezoek Voordeeldrogsiterij.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0