De beste handgel met alcohol kopen

Het goed reinigen van de handen is belangrijk voor je gezondheid. Ziektes kunnen snel via je handen worden verspreid. Helaas ben je niet altijd in de gelegenheid om gebruik te maken van een kraan, op deze momenten komen handgels van pas. Handgels met alcohol zijn gemakkelijk te gebruiken en doden bacteriën zonder dat je het met water moet afspoelen. Binnen een handomdraai kun je gedurende de dag door je handen reinigen.

1. Sanicur handcleangel - 3 x 250ml

Sanicur handcleangel - 3 x 250ml

Met Sanicur Handcleangel reinig je je handen zonder water. De handgel is makkelijk in gebruik en droogt binnen enkele seconden. Sanicur Handcleangel is ideaal voor thuis, onderweg of tijdens je werk. Het flesje bevat 250ml antbacteriële gel op basis van 63% alcohol. 63% alcohol zorgt voor schone handen, maar droogt de handen niet uit. Gebruik van dit product door kinderen moet onder toezicht van een volwassene plaatsvinden. Vermijd oogcontact. Dit product is uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik en mag niet worden ingenomen. Niet aanbrengen op beschadigde of ontstoken huid.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

2. 3 x Sanicur Handgel 500ml - alcohol gel

3 x Sanicur Handgel 500ml - alcohol gel

3 flessen Sanicur handgel van 500 ml Was je handen zonder water en zeep! Op basis van alcohol denat. Gebruik: druk een (of meerdere) malen op het pompje om handgel op uw handen te krijgen. Vrijf het tussen uw handen en laat drogen aan de lucht. Gebruik van dit produkt door kinderen moet onder toezicht van een volwassene plaatsvinden. Vermijd oogcontact. Dit product is uitsluitend voor uitwendig gebruik en mag niet worden ingenomen. Niet aanbrengen op ontstoken of beschadigde huid.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

3. The Ritual of Sakura Hygienic Hand Gel

The Ritual of Sakura Hygienic Hand Gel

Een ultieme hygiënische gel waarin onze populaire geur van organic rijstmelk en kersenbloesem wordt gecombineerd met een directe reiniging. Je hebt geen water en zeep nodig om je handen te reinigen en lekker te laten ruiken. Hoe te gebruiken: Neem een kleine hoeveelheid gel in een hand en wrijf de handen over elkaar tot ze droog zijn. Alleen voor extern gebruik.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

4. Nergens goedkoper - Huismerk - handgel - handalcohol - 70% alcoholgel - 1000 ml - navulverpakking

Nergens goedkoper - Huismerk - handgel - handalcohol - 70% alcoholgel - 1000 ml - navulverpakking

De Cleaningcenter handgel 1.000 ml navulverpakking zorgt voor een optimale reiniging van de handen en een hygiënisch en verfrissend gevoel. De handgel is niet plakkerig en de vloeistof is niet te dun van structuur. Er is minimaal een dosering van 3 ml handgel nodig voordat handgel effectief zijn werk levert. Het is dus bruikbaar zonder dat er water en zeep aan te pas komt. De handgel zit verpakt in een navulverpakking zodat de vloeistof makkelijk in kleine flesjes gedaan kan worden. Dosering: 3 ml. Minimale inwerktijd: 30 seconden.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

5. Hygienische Handgel 5 liter -Hygienic Handgel 5L - Vrij van Microplastics - Alcoholgel

Hygienische Handgel 5 liter -Hygienic Handgel 5L - Vrij van Microplastics  - Alcoholgel

Handen hygiënisch schoon zonder water Hydrateert en verzacht de handen Plakt niet Frisse geur Natuurlijke formulering Vrij van microplastics Voorkom ziekte door het verbeteren van uw handhygiëne. De Hygiënische Handgel van Airomedics is zeer geschikt als preventieve maatregel tegen de verspreiding van ziekteverwekkers binnen het bedrijf of huishouden. De uitstekende reinigende werking komt van pas op plaatsen waar geen water beschikbaar is. De werkvloer, het reizen, de ingang, etc. De Handgel werkt hydraterend en verzorgend voor de handen. Daarmee komt er een einde aan uitgedroogde en schrale handen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

6. Handalcohol - 1liter - hand sanitizer - 70% procent alcohol ethanol - handgel - spray - dunne vloeistof - 1 liter

Handalcohol - 1liter - hand sanitizer - 70% procent alcohol ethanol - handgel - spray - dunne vloeistof - 1 liter

Dit is een dunne handalcohol. Geen ingedikte handgel. Wanneer het reinigen van handen zeer belangrijk is wilt u kunnen vertrouwen op een goed en hygiënisch product. Hucil 70% handalcohol is een effectieve handalcohol voor het reinigen van uw handen zonder het gebruik van water. Zo is deze handalcohol goed te gebruiken op locaties waar geen water beschikbaar is. - Voelt fijn aan op de handen - Dunne vloeistof - Plakt niet - Droogt snel op - Frisse geur - Bevat glycerol - Bevat 70% Bio-ethanol Geschikt voor alle (spray)-dispensers.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

7. Handalcohol 70% procent - dunne vloeistof - vloeibaar - hand alcohol - handgel - voor spray dispensers - 5 liter

Handalcohol 70% procent - dunne vloeistof - vloeibaar -  hand alcohol - handgel - voor spray dispensers - 5 liter

Let op! Dit product is een dunne vloeistof. Bent u opzoek naar een gel? Gebruik dan Hucil handgel. Wordt momenteel geleverd in 5x1 liter flessen. Hucil handreinigingsvloeistof op basis van 70% ethanol is geschikt voor gebruik in vrijwel alle dispensers. * Snel verdampend * Dunne vloeistof * Bevat plantaardige glycerol voor hydraterend effect. * Frisse geur * Op basis van 70% bio-alcohol * Geproduceerd en ontwikkeld in Nederland Momenteel geleverd in 5x1 liter fles. Houdbaarheid: 2 jaar

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

8. Herb Extract® Cannabis Zalf met Tea Tree Olie - 125ml - Antibacteriële, ontstekingsremmende zalf -geschikt voor behandeling van - verharde huid - eelt van de handen en voeten - voorkomt schimmel vorming

Herb Extract® Cannabis Zalf met Tea Tree Olie - 125ml - Antibacteriële, ontstekingsremmende zalf -geschikt voor behandeling van - verharde huid - eelt van de handen en voeten - voorkomt schimmel vorming

HERB EXTRACT® Cannabis Zalf met Tea Tree Olie - Antibacteriële en ontstekingsremmende zalf voor behandeling van de verharde huid/eelt van de handen en voeten. Voorkomt schimmel vorming en vermindert transpiratie. Geschikt voor: droge en gebarsten huid van de handen; verharde huid van voeten, ellebogen en knieën. Geeft bescherming voor blootgestelde delen zoals ellebogen en knieën.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

9. Etos Tea & Manderin Hygiene Handspray - 6x100 ML - voordeelverpakking

Etos Tea & Manderin Hygiene Handspray - 6x100 ML - voordeelverpakking

Productomschrijving Etos Tea & Manderin hygiëne handspray reinigt je handen zonder water. De handspray is makkelijk in gebruik en droogt binnen enkele seconden. Het parfum in de handspray bevat essentiële oliën die voor een heerlijke, verfrissende geur zorgen. De formulering bestaat voor meer dan 95% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De formulering bevat prébiotica en glycerine. Glycerine helpt uitdroging van je huid te verminderen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

10. Handalcohol 70% - 500 ml met dop + 500 ml met spraykop

Handalcohol 70% - 500 ml met dop + 500 ml met spraykop

Claudius handalcoholspray is binnen 30 seconden werkzaam tegen virussen en bacteriën. De handalcohol heeft een uitstekende verdraagzaamheid voor de huid en handen, ook bij langdurig gebruik en is direct werkzaam. Bevat 70% alcohol Effectieve, snelle en langdurige werking Makkelijk in gebruik Uitermate geschikt voor het reinigen van oppervlakte Perfecte navulling Gebruiksaanwijzing: Breng een kleine hoeveelheid handalcohol aan op de handen en was hierna grondig voor minstens 30 seconden uw handen met de alcohol. Buiten bereik van kinderen bewaren: Bewaar handalcohol buiten bereik van kinderen om te voorkomen dat ze het binnenkrijgen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

Koopjesoutlet
Logo