De beste handgel met alcohol kopen

Het goed reinigen van de handen is belangrijk voor je gezondheid. Ziektes kunnen snel via je handen worden verspreid. Helaas ben je niet altijd in de gelegenheid om gebruik te maken van een kraan, op deze momenten komen handgels van pas. Handgels met alcohol zijn gemakkelijk te gebruiken en doden bacteriën zonder dat je het met water moet afspoelen. Binnen een handomdraai kun je gedurende de dag door je handen reinigen.

1. Handalcohol 70% procent - dunne vloeistof - vloeibaar - hand alcohol - handgel - voor spray dispensers - 5 liter

Handalcohol 70% procent - dunne vloeistof - vloeibaar -  hand alcohol - handgel - voor spray dispensers - 5 liter

Let op! Dit product is een dunne vloeistof. Bent u opzoek naar een gel? Gebruik dan Hucil handgel. Wordt momenteel geleverd in 5x1 liter flessen. Hucil handreinigingsvloeistof op basis van 70% ethanol is geschikt voor gebruik in vrijwel alle dispensers. * Snel verdampend * Dunne vloeistof * Bevat plantaardige glycerol voor hydraterend effect. * Frisse geur * Op basis van 70% bio-alcohol * Geproduceerd en ontwikkeld in Nederland Momenteel geleverd in 5x1 liter fles.

€ 38,95

Bekijk op Bol.com

2. Handalcohol - 1liter - hand sanitizer - 70% procent alcohol ethanol - handgel - spray - dunne vloeistof - 1 liter

Handalcohol - 1liter - hand sanitizer - 70% procent alcohol ethanol - handgel - spray - dunne vloeistof - 1 liter

Dit is een dunne handalcohol. Geen ingedikte handgel. Wanneer het reinigen van handen zeer belangrijk is wilt u kunnen vertrouwen op een goed en hygiënisch product. Hucil 70% handalcohol is een effectieve handalcohol voor het reinigen van uw handen zonder het gebruik van water. Zo is deze handalcohol goed te gebruiken op locaties waar geen water beschikbaar is. - Voelt fijn aan op de handen - Dunne vloeistof - Plakt niet - Droogt snel op - Frisse geur - Bevat glycerol - Bevat 70% Bio-ethanol Geschikt voor alle (spray)-dispensers.

€ 17,00

Bekijk op Bol.com

3. Hygienische Handgel 5 liter -Hygienic Handgel 5L - Vrij van Microplastics - Alcoholgel

Hygienische Handgel 5 liter -Hygienic Handgel 5L - Vrij van Microplastics  - Alcoholgel

Handen hygiënisch schoon zonder water Hydrateert en verzacht de handen Plakt niet Frisse geur Natuurlijke formulering Vrij van microplastics Voorkom ziekte door het verbeteren van uw handhygiëne. De Hygiënische Handgel van Airomedics is zeer geschikt als preventieve maatregel tegen de verspreiding van ziekteverwekkers binnen het bedrijf of huishouden. De uitstekende reinigende werking komt van pas op plaatsen waar geen water beschikbaar is. De werkvloer, het reizen, de ingang, etc. De Handgel werkt hydraterend en verzorgend voor de handen.

€ 28,95

Bekijk op Bol.com

4. 6 x Sanicur Handgel 500ml - alcohol gel

6 x Sanicur Handgel 500ml - alcohol gel

6 flessen Sanicur handgel van 500 ml Was je handen zonder water en zeep! Op basis van alcohol denat. Gebruik: druk een (of meerdere) malen op het pompje om handgel op uw handen te krijgen. Vrijf het tussen uw handen en laat drogen aan de lucht. Gebruik van dit produkt door kinderen moet onder toezicht van een volwassene plaatsvinden. Vermijd oogcontact. Dit product is uitsluitend voor uitwendig gebruik en mag niet worden ingenomen. Niet aanbrengen op ontstoken of beschadigde huid.

€ 22,95

Bekijk op Bol.com

5. Dettol Handgel - Op basis van alcohol - 3 x 200 ml

Dettol Handgel - Op basis van alcohol - 3 x 200 ml

De Dettol handgel 200ml verfrist de handen. Het laat een fris gevoel achter op je handen zonder enig parfum. Dit formaat kan overal en op elk moment gebruikt worden. Het product is op basis van alcohol en bevat: Alcohol Denaturated, Aqua (water), Glycerine, Acrylaten / C10-30 Alkylacrylaat Crosspolymeer, PEG-40 gehydrogeneerde castorolie, triethanolamine. Breng een kleine hoeveelheid Dettol gel voor de handen aan op de handpalm en wrijf uw handen vervolgens stevig tegen elkaar aan. Dit is een grootverpakking en bevat 3 x 200 ml. DETTOL HANDGEL: Op basis van alcohol FRISHEID: Verfrist de handen ZONDER PARFUM REISFORMAAT: Dettol handgel 200ml voor on-the-go UITWENDIG GEBRUIK: Spoelvrij en plakt niet op de handen

€ 17,83

Bekijk op Bol.com

6. Yari Handgel 1 Liter met Pomp

Yari Handgel 1 Liter met Pomp

Reinigende hygienische handgel, voorzien van een pompje. Zonder gebruik van water Afdrogen van de handen is niet nodig Kan overal en op ieder moment worden gebruikt Inhoud: 1000 ml

€ 10,45

Bekijk op Bol.com

7. Handgel - handalcohol - hand sanitizer - 70% alcoholgel - 5 liter - hand gel navul verpakking

Handgel - handalcohol - hand sanitizer - 70% alcoholgel - 5 liter - hand gel navul verpakking

Dit is geen dunne handalcohol maar een verdikte handgel. Bent u opzoek naar een dunne vloeistof? Gebruik dan Hucil handalcohol. De premium handgel van Hucil is de groene keuze voor een hand sanitizer. Hucil maakt geen gebruik van microplastics om de ethanol in te dikken. We gebruiken een plantenvezel. Daarnaast wordt alleen gebruik gemaakt van plantaardige glycerol en bio-ethanol. - Voelt fijn aan op de handen - Ingedikte gel - Plakt niet - Droogt snel op - Frisse geur - Bevat glycerol - Bevat 70% Bio-ethanol Hucil handgel is een hoog kwalitiatieve handgel op basis van 70% alcohol. De handgel reingt uw handen als er geen water en zeep beschikbaar is. Geschikt voor alle (gel)-dispensers.

€ 39,95

Bekijk op Bol.com

8. Handgel Yari met pomp 500ml

Handgel Yari met pomp 500ml

Aan deze handgel is ook aloë vera en glycerine toegevoegd voor extra hydratatie en zachte handen. Altijd en overal te gebruiken Om de handen te wassen is bij gebruik van deze handgel geen water en/of zeep nodig. De handige flacon kan daarom ten alle tijden en bovendien ook overal gebruikt worden. Hierdoor is een goede bescherming altijd gegarandeerd. Hoe te gebruiken Breng een kleine hoeveelheid aan op de handen en wrijf de handgel vervolgens in tot deze opgedroogd is. Kenmerken Gebruiksoplossing: Alcohol denat., Aqua, Isopropyl Alcohol, Carbomer, Chlorhexidine digluconate, Parfum, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Clay, Sodium Hydroxide. Inhoud: 500 ml Gebruiksgemak: Flacon met doseerpompje Voordeel: Deze handgel hydrateert en verzacht

€ 6,75

Bekijk op Bol.com

9. Hygiënische Handgel 500 ml met dispenserpomp |Vrij van Microplastics | Hygienische Handgel | Bio-alcohol ethanol | Alcoholgel |Handalcohol

Hygiënische Handgel 500 ml met dispenserpomp |Vrij van Microplastics | Hygienische Handgel | Bio-alcohol ethanol | Alcoholgel |Handalcohol

Handen hygiënisch schoon zonder water Hydrateert en verzacht de handen Plakt niet Frisse geur Natuurlijke formulering Vrij van microplastics Voorkom ziekte door het verbeteren van uw handhygiëne. De Hygiënische Handgel van Airomedics is zeer geschikt als preventieve maatregel tegen de verspreiding van ziekteverwekkers binnen het bedrijf of huishouden. De uitstekende reinigende werking komt van pas op plaatsen waar geen water beschikbaar is. De werkvloer, het reizen, de ingang, etc. De Handgel werkt hydraterend en verzorgend voor de handen.

€ 12,95

Bekijk op Bol.com

10. PoroSept: Hygiëne hand- en huidmiddel 500 ml

PoroSept: Hygiëne hand- en huidmiddel 500 ml

De PoroSept 500 ml is een vloeibare handgel voor uw handen en huid. De PoroSept smeert goed uit waardoor u maar 2 ml nodig heeft van de hygiëne vloeistof voor een optimaal effect. De huid hygiëne lotion 500 ml is gemakkelijk en duurzaam in gebruik met een doseerpomp.

€ 9,99

Bekijk op Bol.com

Koopjesoutlet
Logo