De beste Pokémon kaarten booster packs van dit moment

Gotta Catch ‘Em All! Breid je verzameling Pokémon kaarten uit met de beste Pokémon kaarten booster packs van dit moment.

1. Pokémon Sword & Shield Fusion Strike Sleeved Booster - Pokémon Kaarten

Pokémon Sword & Shield Fusion Strike Sleeved Booster - Pokémon Kaarten

De te bewandelen weg ligt vol met grenzenloos potentioneel met de nieuwe Pokémon Fusion Strike style! Nieuwe aanpasbare Pokémon zoals Genesect V, Hoopa V en Mew VMAX kunnen niet wachten om de strijd aan te gaan, terwijl de Single- en Rapid Strike Pokémon opdoemen, zoals Rillaboom VMAX, Cinderace VMAX en Inteleon VMAX in hun Gigantamax vormen. Ga met de stroom mee en ontdek nieuwe krachtige strategieën met Pokémon Sword & Shield Fusion Strike! De Pokémon Sword & Shield Fusion Strike Sleeved Booster bevat 10 willekeurige Pokémon kaarten. Let op: Er kan geen keuze worden gemaakt tussen de vier boosters. De inhoud van de boosters is gelijk, het is enkel de verpakking die verschilt. Je ontvangt een van de afgebeelde boosters.

€ 5,99

Bekijk op Bol.com

2. Pokémon Sword & Shield Evolving Skies Sleeved Booster - Pokémon Kaarten

Pokémon Sword & Shield Evolving Skies Sleeved Booster - Pokémon Kaarten

Een epische storm wacht op jou met Pokémon TCG Sword & Shield Evolving Skies! De machtige Dragon-type Pokémon zijn terug: deze set bevat onder andere Rayquaza VMAX en Duraludon VMAX (in Gigantamax vorm), maar ook Dragonite V, Noivern V, en nog veel meer. De wolken openen zich en daar onthullen Eevee's evoluties zich in een volle regenboog van Pokémon V en Pokémon VMAX waarmee een nieuwe heldere dag aanbreekt in Pokémon Sword & Shield Evolving Skies. De Pokémon Sword & Shield Evolving Skies Sleeved Booster bevat 10 willekeurige Pokémon kaarten. Let op: Er kan geen keuze worden gemaakt tussen de vier boosters. De inhoud van de boosters is gelijk, het is enkel de verpakking die verschilt. Je ontvangt een van de afgebeelde boosters

€ 5,99

Bekijk op Bol.com

3. Pokémon Sword & Shield Chilling Reign Booster Pack - Pokémon Kaarten

Pokémon Sword & Shield Chilling Reign Booster Pack - Pokémon Kaarten

Grijp je voordeel met de Pokémon van de bevroren landen met Pokémon Sword & Shield Chilling Reign! De Chilling Reign uitbreiding bevat naast de coole Pokémon Ice Rider Calyrex VMAX en Shadow Rider Calyrex VMAX, ook de Galarian forms van Articuno, Zapdos en Moltres! Fantoom achtervolgingen, krijsende sneeuwstormen en wilde battles - breid je strategie uit met alle nieuwe krachten en mogelijkheden die Pokémon Sword & Shield Chilling Reign bevat! Een Pokémon Sword & Shield Chilling Reign Booster pack bevat 10 willekeurige Pokémon kaarten. Let op: Er kan geen keuze worden gemaakt tussen de vijf boosters. De inhoud van de boosters is gelijk, het is enkel de verpakking die verschilt. Je ontvangt een van de afgebeelde boosters.

€ 6,19

Bekijk op Bol.com

4. Pokémon Sword & Shield Vivid Voltage Sleeved Booster - Pokémon Kaarten

Pokémon Sword & Shield Vivid Voltage Sleeved Booster -  Pokémon Kaarten

Ontdek nieuwe schittering en maximale kracht in de Pokémon TCG: Sword & Shield — Vivid Voltage. Ontdek uitbreidingen als meer Pokémon V verschijnen, inclusief de nieuw ontdekte Mythical Pokémon Zarude! Unieke nieuwe Amazing Pokémon, meer Pokémon VMAX en inclusief Gigantamax Pikachu! Breng een beetje kleur in je deck of collectie met Pokémon Sword & Shield - Vivid Voltage! Deze booster bevat 10 kaarten. Let op: Er kan geen keuze worden gemaakt tussen de vier afgebeelde boosters. De inhoud van de boosters is gelijk, het is enkel de verpakking die verschilt.

€ 11,00

Bekijk op Bol.com

5. Pokémon Sword & Shield Fusion Strike Booster - Pokémon Kaarten

Pokémon Sword & Shield Fusion Strike Booster - Pokémon Kaarten

De te bewandelen weg ligt vol met grenzenloos potentioneel met de nieuwe Pokémon Fusion Strike style! Nieuwe aanpasbare Pokémon zoals Genesect V, Hoopa V en Mew VMAX kunnen niet wachten om de strijd aan te gaan, terwijl de Single- en Rapid Strike Pokémon opdoemen, zoals Rillaboom VMAX, Cinderace VMAX en Inteleon VMAX in hun Gigantamax vormen. Ga met de stroom mee en ontdek nieuwe krachtige strategieën met Pokémon Sword & Shield Fusion Strike! De Pokémon Sword & Shield Fusion Strike Booster bevat 10 willekeurige Pokémon kaarten. Let op: Er kan geen keuze worden gemaakt tussen de vier boosters. De inhoud van de boosters is gelijk, het is enkel de verpakking die verschilt. Je ontvangt een van de afgebeelde boosters.

€ 6,59

Bekijk op Bol.com

6. Pokémon Sword & Shield Darkness Ablaze Booster pack - Pokémon Kaarten

Pokémon Sword & Shield Darkness Ablaze  Booster pack - Pokémon Kaarten

Deze Pokémon TCG Sword & Shield Darkness Ablaze booster is iets voor elke Pokémon-fan! De booster bevat tien kaarten die een geweldige aanvulling zijn op je verzameling van Pokémon kaarten. Darkness Ablaze is de derde Pokémon TCG Sword & Shield set. Deze set is gebaseerd op de Japanse sets Eruption Walker met Centiskorch VMAX en Infinity Zone met Eternatus VMAX. Tevens bevat de set kaarten zoals Charizard VMAX en Grimmsnarl VMAX! Een Booster bevat 10 Pokémon kaarten. Let op: Er kan geen keuze worden gemaakt tussen de afgebeelde boosters. De inhoud van de boosters is gelijk, het is enkel de verpakking die verschilt.

€ 8,49

Bekijk op Bol.com

7. Pokémon Sword & Shield Battle Styles Boosterpak

Pokémon Sword & Shield Battle Styles Boosterpak

De nieuwe Pokémon TCG uitbreiding Sword & Shield: Battle Styles introduceert het nieuwe Battle Styles dat gebaseerd is op de videospellen Pokémon Sword en Pokémon Shield! U ontvangt van ons: - Pokémon Kaarten Battle Styles 1 boosterpak (10 stuks)

€ 8,99

Bekijk op Bol.com

8. Pokemon Celebrations Booster Pack - 25th Anniversary - Train On

Pokemon Celebrations Booster Pack - 25th Anniversary - Train On

Pokemon Celebrations – 25th Anniversary – Booster Pack Vier de 25 jarige verjaardag van Pokémon met deze unieke Booster Packs van Celebrations. Per pakje zitten er 4 kaarten (holo) en 1 online code kaart voor de Online Pokemon Trading Card Game! 25 jaar Pokémon wordt gevierd met de Pokémon TCG Celebrations lijn! Celebrations bevat karakters en artwork van elke regio uit het Pokémon universum en daarnaast een speciale subset van reprints van klassieke kaarten uit de historie, inclusief Charizard uit de Base Set. Een Celebrations boosterpack bevat 4 foil kaarten met het 25th anniversay logo.

€ 9,80

Bekijk op Bol.com

9. Pokémon Sword & Shield Chilling Reign Sleeved Booster - Pokémon Kaarten

Pokémon Sword & Shield Chilling Reign Sleeved Booster - Pokémon Kaarten

Grijp je voordeel met de Pokémon van de bevroren landen met Pokémon Sword & Shield Chilling Reign! De Chilling Reign uitbreiding bevat naast de coole Pokémon Ice Rider Calyrex VMAX en Shadow Rider Calyrex VMAX, ook de Galarian forms van Articuno, Zapdos en Moltres! Fantoom achtervolgingen, krijsende sneeuwstormen en wilde battles - breid je strategie uit met alle nieuwe krachten en mogelijkheden die Pokémon Sword & Shield Chilling Reign bevat! De Pokémon Sword & Shield Chilling Reign Sleeved Booster bevat 10 willekeurige Pokémon kaarten. Let op: Er kan geen keuze worden gemaakt tussen de vijf boosters. De inhoud van de boosters is gelijk, het is enkel de verpakking die verschilt. Je ontvangt een van de afgebeelde boosters.

€ 11,00

Bekijk op Bol.com

10. Pokemon - Shiny Star V Boosterpack Japanse High Class Pack S4a - Pokemon Kaarten

Pokemon -  Shiny Star V Boosterpack Japanse High Class Pack S4a - Pokemon Kaarten

Pokemon Sword & Shield High Class Pack Shiny Star V Boosterpack Sinds november 2020 is het weer zo ver: de nieuwe High Class pack komt uit in Japan en ook dit keer hebben wij het product voor jou geïmporteerd! Niet bekend wat de ‘high class’ pack is? Dit zijn speciale sets, waarin een veelvoud aan nieuwe prints van eerdere kaarten worden uitgebracht. De sets worden altijd pas veel later in het Westen uitgebracht en sommige kaarten eindigen überhaupt niet in het westen. Een Westerse variant van de high class set is bijvoorbeeld de immens populaire Hidden Fates set. Ook nu is al bekend dat de nieuwe High Class set shiny kaarten van Pokemon V zullen bevatten en waarschijnlijk zullen er ook weer gouden kaarten zijn. Deze aanbieding gaat over 1 Pack van 10 kaarten.

€ 19,00

Bekijk op Bol.com

Koopjesoutlet
Logo