De goedkoopste afzuigkappen van dit moment

In elke keuken is een goede afzuigkap een essentieel element om kookgeuren en dampen effectief te verwijderen, en het goede nieuws is dat kwaliteit niet altijd hand in hand hoeft te gaan met een hoog prijskaartje. Ben je op zoek naar een betaalbare afzuigkap die toch krachtig en functioneel is? In dit overzicht presenteren we de goedkoopste afzuigkappen van dit moment.

1. Klarstein Alina Afzuigkap - Schuine Afzuigkap - 90Cm - 600 M³/H - Met LED-Display En Backlight - Zwart

Klarstein Alina Afzuigkap - Schuine Afzuigkap - 90Cm - 600 M³/H - Met LED-Display En Backlight - Zwart

Nu komt er glans en sfeer in de keuken - en daarnaast bestrijdt de Klarstein Alina afzuigkap ook nog damp en etensluchtjes. De Klarstein Alina afzuigkap maakt korte metten met stoom en smoor boven het fornuis. Met drie standen past ze haar vermogen probleemloos aan de keukenwerkzaamheden aan. Op de hoogste stand vordert ze tot wel 600 m³ per uur uit de keuken en draait dus ook haar hand niet om voor de bereiding van meerdere gangen. Dankzij de modernste techniek blijven geluidsoverlast en energieverbruik daarbij in een aangenaam laag bereik met 63 dB en energie-efficiëntieklasse A.

€ 213,99

Bekijken >

2. ETNA AP260RVS - Wandschouw afzuigkap - RVS - 60 cm

ETNA AP260RVS - Wandschouw afzuigkap - RVS - 60 cm

Deze 60 cm brede afzuigkap van ETNA is een blikvanger in iedere keuken. De schouwkap is voordelig, maar daardoor niet minder stijlvol. Hij is voorzien van 2 heldere LED lampen en heeft druktoetsen. De gemotoriseerde afzuigkap ondersteunt recirculatie. Daardoor kunnen de kookdampen worden gefilterd met een koolstoffilter en wordt de schone lucht weer in de keuken geblazen. De kap heeft 3 snelheden en aluminium cassettefilters.

€ 129,00

Bekijken >

3. CIARRA CBCB6201 - Afzuigkap Wandschouw 60cm Zwart - 370m3 - inclusief set koolstoffilters - energieklasse A

CIARRA CBCB6201 - Afzuigkap Wandschouw 60cm Zwart - 370m3 - inclusief set koolstoffilters - energieklasse A

De CIARRA CBCB6201 afzuigkap voor aan de wand heeft een pyramide vorm en is eenvoudig te reiniging. Deze afzuigkap heeft een ultradun bedieningspaneel van slechts 20 mm. De mat gezandstraalde afzuigkap is anti-fingerprint, krasbestendig en makkelijk schoon te maken. Het 1W LED-licht is speciaal geïntegreerd onder de afzuigkap, het kan je kookruimte perfect verlichten en zorgt voor een prima zicht. Hoge energie-efficiëntie: De afzuigkap met 3 verschillende snelheden is zeer energiezuinig (A). Het helpt om rook en kookluchtjes gemakkelijk te verwijderen uit de keuken.

€ 104,95

Bekijken >

4. CIARRA CBCB6201-B Afzuigkap Wandschouw 60cm Zwart - inclusief set koolstoffilters - energieklasse A

CIARRA CBCB6201-B Afzuigkap Wandschouw 60cm Zwart - inclusief set koolstoffilters - energieklasse A

De CIARRA CBCB6201-B is identiek aan de CBCB6201 maar dan met zwarte filters in plaats van aluminiumkleur en messingkleurige knoppen in plaats van chroom. De CIARRA CBCB6201 afzuigkap voor aan de wand heeft een pyramide vorm en is eenvoudig te reiniging. Deze afzuigkap heeft een ultradun bedieningspaneel van slechts 20 mm. De mat gezandstraalde afzuigkap is anti-fingerprint, krasbestendig en makkelijk schoon te maken. Het 1W LED-licht is speciaal geïntegreerd onder de afzuigkap, het kan je kookruimte perfect verlichten en zorgt voor een prima zicht. Hoge energie-efficiëntie: De afzuigkap met 3 verschillende snelheden is zeer energiezuinig (A).

€ 119,95

Bekijken >

5. Everglades EVCH9840B - Afzuigkap - Zwart - 90CM - Met Krachtige Motor van 800M3/H - Energieklasse A - 4 Standen - Tiptoets - Digitaal - 5 Jaar Garantie

Everglades EVCH9840B - Afzuigkap - Zwart - 90CM - Met Krachtige Motor van 800M3/H - Energieklasse A - 4 Standen - Tiptoets - Digitaal - 5 Jaar Garantie

Everglades EVCH6840B Op dit apparaat zit in Nederland 5 jaar garantie! Onze zwarte afzuigkap van 90 cm is de perfecte aanvulling voor elke keuken, zowel qua functionaliteit als qua uiterlijk. Met een indrukwekkende zuigcapaciteit van 800 m³ en 510m³ (voor recirculatie) per uur zorgt deze afzuigkap ervoor dat je keuken vrij blijft van dampen, geuren en vetdeeltjes, waardoor een frisse en schone omgeving wordt gecreëerd. Dankzij de krachtige motor en de efficiënte ventilatietechnologie kan deze afzuigkap moeiteloos grote hoeveelheden lucht afzuigen, waardoor kookdampen snel worden verwijderd en vervelende geurtjes tot het verleden behoren.

€ 219,00

Bekijken >

6. Siemens LC97BCP50 - iQ500 - Afzuigkap - Wandschouw

Siemens LC97BCP50 - iQ500 - Afzuigkap - Wandschouw

De Siemens LC97BCP50 wandschouw afzuigkap is door de Consumentenbond in december 2022 verkozen als Beste Koop en Beste uit de Test. De afzuigkap beschikt over 5 verschillende vermogensstanden. Deze standen zijn gemakkelijk in te stellen dankzij het TouchControl bedieningspaneel. Doordat de afzuigkap werkt op de iQdrive koolborstelloze motor is hij stiller en zorgt het voor een betere verdrijving van onaangename geurtjes. Tijdens het koken is het handig om voldoende licht te hebben. Dit wordt mogelijk gemaakt door de LED lampen in de afzuigkap. iQdrive motor, stille en efficiënte werking Deze afzuigkap van Siemens beschikt over een iQdrive koolborstelloze motor.

€ 589,00

Bekijken >

7. ETNA AP290RVS - Wandschouw afzuigkap - Gemotoriseerd - RVS - 90 cm

ETNA AP290RVS - Wandschouw afzuigkap - Gemotoriseerd - RVS - 90 cm

Deze 90 cm brede afzuigkap van ETNA is een blikvanger in iedere keuken. De schouwkap is voordelig, maar daardoor niet minder stijlvol. Hij is voorzien van 2 heldere LED lampen en heeft druktoetsen. De gemotoriseerde afzuigkap ondersteunt recirculatie. Daardoor kunnen de kookdampen worden gefilterd met een koolstoffilter en wordt de schone lucht weer in de keuken geblazen. De kap heeft 3 snelheden en aluminium cassettefilters.

€ 149,00

Bekijken >

8. Inventum AKD9015GTZ - Schuine afzuigkap - 90 cm - 695 m³/h - 4 standen - Timer - Energieklasse A - Zwart

Inventum AKD9015GTZ - Schuine afzuigkap - 90 cm - 695 m³/h - 4 standen - Timer - Energieklasse A - Zwart

De Inventum diagonale afzuigkap AKD9015GTZ met energielabel A, is dankzij het mooie design een echte blikvanger in de keuken. Door de krachtige luchtstroom van 695 m³/h is dit model geschikt voor een grote of open keuken. Je huis blijft tijdens en na het koken heerlijk fris ruiken. Het apparaat is geschikt voor afvoer en recirculatie. De afzuigkap heeft 4 snelheden en is 90 cm breed. Je bedient het apparaat met de tiptoetsen op het display. De 2 luxe led-spots zorgen voor een optimale verlichting van je fornuis of kookplaat.

€ 379,00

Bekijken >

9. Everglades EVCH6840B - Afzuigkap - Zwart - 60CM - Met Krachtige Motor van 800M3/H - Energieklasse A - 4 Standen - Tiptoets - Digitaal - 5 Jaar Garantie

Everglades EVCH6840B - Afzuigkap - Zwart - 60CM - Met Krachtige Motor van 800M3/H - Energieklasse A - 4 Standen - Tiptoets - Digitaal - 5 Jaar Garantie

Everglades EVCH6840B Op dit apparaat zit in Nederland 5 jaar garantie! Onze zwarte afzuigkap van 60 cm is de perfecte aanvulling voor elke keuken, zowel qua functionaliteit als qua uiterlijk. Met een indrukwekkende zuigcapaciteit van 800 m³ en 510m³ (voor recirculatie) per uur zorgt deze afzuigkap ervoor dat je keuken vrij blijft van dampen, geuren en vetdeeltjes, waardoor een frisse en schone omgeving wordt gecreëerd. Dankzij de krachtige motor en de efficiënte ventilatietechnologie kan deze afzuigkap moeiteloos grote hoeveelheden lucht afzuigen, waardoor kookdampen snel worden verwijderd en vervelende geurtjes tot het verleden behoren.

€ 189,00

Bekijken >

10. CIARRA CBCS6201 - Afzuigkap Wandschouw 60cm RVS - inclusief set koolstoffilters - 370m3 - energieklasse A

CIARRA CBCS6201 - Afzuigkap Wandschouw 60cm RVS - inclusief set koolstoffilters - 370m3 - energieklasse A

De CIARRA CBCS6021 afzuigkap voor aan de wand heeft een pyramide vorm en is eenvoudig te reiniging. Deze afzuigkap van geborsteld roestvrijstaal is eenvoudig te reinigen en het ultra smalle bedieningspaneel van slechts 20mm geeft de finishing touch aan je keuken! Het 1W LED-licht is speciaal geïntegreerd onder de afzuigkap, het kan je kookruimte perfect verlichten en zorgt voor een prima zicht. Hoge energie-efficiëntie: De afzuigkap met 3 verschillende snelheden is zeer energiezuinig (A). Het helpt om rook en kookluchtjes gemakkelijk te verwijderen uit de keuken.

€ 104,95

Bekijken >

Koopjesoutlet
Logo