De goedkoopste afzuigkappen van dit moment

In elke keuken is een goede afzuigkap een essentieel element om kookgeuren en dampen effectief te verwijderen, en het goede nieuws is dat kwaliteit niet altijd hand in hand hoeft te gaan met een hoog prijskaartje. Ben je op zoek naar een betaalbare afzuigkap die toch krachtig en functioneel is? In dit overzicht presenteren we de goedkoopste afzuigkappen van dit moment.

Bijgewerkt: 15-06-2024

1. Klarstein Alina Afzuigkap - 60 Cm - 600 M³/H - Met LED-Display En Sfeerlicht - Zwart

Klarstein Alina Afzuigkap - 60 Cm - 600 M³/H - Met LED-Display En Sfeerlicht - Zwart

Nu komt er glans en sfeer in de keuken - en daarnaast bestrijdt de Klarstein Alina afzuigkap ook nog damp en etensluchtjes. De Klarstein Alina afzuigkap maakt korte metten met stoom en smoor boven het fornuis. Met drie standen past ze haar vermogen probleemloos aan de keukenwerkzaamheden aan. Op de hoogste stand vordert ze tot wel 600 m³ per uur uit de keuken en draait dus ook haar hand niet om voor de bereiding van meerdere gangen. Dankzij de modernste techniek blijven geluidsoverlast en energieverbruik daarbij in een aangenaam laag bereik met 63 dB en energie-efficiëntieklasse A.

€ 189,99

Bekijken >

2. CIARRA CBCB6201 - Afzuigkap Wandschouw 60cm Zwart - 370m3 - inclusief set koolstoffilters - energieklasse A

CIARRA CBCB6201 - Afzuigkap Wandschouw 60cm Zwart - 370m3 - inclusief set koolstoffilters - energieklasse A

De CIARRA CBCB6201 afzuigkap voor aan de wand heeft een pyramide vorm en is eenvoudig te reiniging. Deze afzuigkap heeft een ultradun bedieningspaneel van slechts 20 mm. De mat gezandstraalde afzuigkap is anti-fingerprint, krasbestendig en makkelijk schoon te maken. Het 1W LED-licht is speciaal geïntegreerd onder de afzuigkap, het kan je kookruimte perfect verlichten en zorgt voor een prima zicht. Hoge energie-efficiëntie: De afzuigkap met 3 verschillende snelheden is zeer energiezuinig (A). Het helpt om rook en kookluchtjes gemakkelijk te verwijderen uit de keuken.

€ 104,95

Bekijken >

3. Klarstein Alina Afzuigkap - Schuine Afzuigkap - 90Cm - 600 M³/H - Met LED-Display En Backlight - Zwart

Klarstein Alina Afzuigkap - Schuine Afzuigkap - 90Cm - 600 M³/H - Met LED-Display En Backlight - Zwart

Nu komt er glans en sfeer in de keuken - en daarnaast bestrijdt de Klarstein Alina afzuigkap ook nog damp en etensluchtjes. De Klarstein Alina afzuigkap maakt korte metten met stoom en smoor boven het fornuis. Met drie standen past ze haar vermogen probleemloos aan de keukenwerkzaamheden aan. Op de hoogste stand vordert ze tot wel 600 m³ per uur uit de keuken en draait dus ook haar hand niet om voor de bereiding van meerdere gangen. Dankzij de modernste techniek blijven geluidsoverlast en energieverbruik daarbij in een aangenaam laag bereik met 63 dB en energie-efficiëntieklasse A.

€ 245,99

Bekijken >

4. CIARRA CBCB6201-B Afzuigkap Wandschouw 60cm Zwart - inclusief set koolstoffilters - energieklasse A

CIARRA CBCB6201-B Afzuigkap Wandschouw 60cm Zwart - inclusief set koolstoffilters - energieklasse A

De CIARRA CBCB6201-B is identiek aan de CBCB6201 maar dan met zwarte filters in plaats van aluminiumkleur en messingkleurige knoppen in plaats van chroom. De CIARRA CBCB6201 afzuigkap voor aan de wand heeft een pyramide vorm en is eenvoudig te reiniging. Deze afzuigkap heeft een ultradun bedieningspaneel van slechts 20 mm. De mat gezandstraalde afzuigkap is anti-fingerprint, krasbestendig en makkelijk schoon te maken. Het 1W LED-licht is speciaal geïntegreerd onder de afzuigkap, het kan je kookruimte perfect verlichten en zorgt voor een prima zicht. Hoge energie-efficiëntie: De afzuigkap met 3 verschillende snelheden is zeer energiezuinig (A).

€ 119,95

Bekijken >

5. ETNA AP260RVS - Wandschouw afzuigkap - RVS - 60 cm

ETNA AP260RVS - Wandschouw afzuigkap - RVS - 60 cm

Deze 60 cm brede afzuigkap van ETNA is een blikvanger in iedere keuken. De schouwkap is voordelig, maar daardoor niet minder stijlvol. Hij is voorzien van 2 heldere LED lampen en heeft druktoetsen. De gemotoriseerde afzuigkap ondersteunt recirculatie. Daardoor kunnen de kookdampen worden gefilterd met een koolstoffilter en wordt de schone lucht weer in de keuken geblazen. De kap heeft 3 snelheden en aluminium cassettefilters.

€ 129,00

Bekijken >

6. Inventum AKB6005ZWA - Wandschouw afzuigkap - 60 cm - 645 m³/h - 3 standen - Energieklasse A - Zwart

Inventum AKB6005ZWA - Wandschouw afzuigkap - 60 cm - 645 m³/h - 3 standen - Energieklasse A - Zwart

De zuinige Inventum blokschouw afzuigkap AKB6005ZWA heeft energielabel A. Door de krachtige luchtstroom van 645 m³/h is dit roestvrijstalen model zeer geschikt voor een grote of open keuken. Je hoeft je met deze afzuigkap geen zorgen te maken over kookluchtjes. Je huis blijft tijdens en na het koken heerlijk fris ruiken. Het apparaat is geschikt voor afvoer en recirculatie. De afzuigkap heeft 3 verschillende snelheden en is te bedienen met druktoetsen. En de 2 luxe led-spots zorgen voor een optimale verlichting van je fornuis of kookplaat.

€ 219,00

Bekijken >

7. Klarstein Afzuigkap - 60 cm Breed - Extractiesnelheid Tot 330m³/u - Schakelbare Verlichting - Geschikt Voor Wandmontage - Aluminium Vetfilters - 2x Roestvrij Stalen Filters - Zilver

Klarstein Afzuigkap - 60 cm Breed - Extractiesnelheid Tot 330m³/u - Schakelbare Verlichting - Geschikt Voor Wandmontage - Aluminium Vetfilters - 2x Roestvrij Stalen Filters - Zilver

De Klarstein TR60WS afzuigkap zorgt er in kleine tot middelgrote keukens voor dat etenslucht en dampen worden verwijderd. Voor verschillende graden van kookactiviteit kan de afzuigkap op drie verschillende prestatieniveaus worden gezet. Het hoogste vermogen zal per uur tot 330 kubieke meter in de keuken laten circuleren en kan, door zijn grote afzuigvlak, ook de etenslucht van meerdere gangen uit de keuken verwijderen. Zowel het volume als het energieverbruik houden zich tijdens het gebruik binnen de perken. Met zijn 60cm breedte past de afzuigkap perfect boven kookoppervlakken in de gebruikelijke maat. Het apparaat van Klarstein is voorzien voor hangende bevestiging boven een kookoppervlak.

€ 123,99

Bekijken >

8. Everglades EVCH9840B - Afzuigkap - Zwart - 90CM - Met Krachtige Motor van 800M3/H - Energieklasse A - 4 Standen - Tiptoets - Digitaal - 5 Jaar Garantie

Everglades EVCH9840B - Afzuigkap - Zwart - 90CM - Met Krachtige Motor van 800M3/H - Energieklasse A - 4 Standen - Tiptoets - Digitaal - 5 Jaar Garantie

Everglades EVCH6840B Op dit apparaat zit in Nederland 5 jaar garantie! Onze zwarte afzuigkap van 90 cm is de perfecte aanvulling voor elke keuken, zowel qua functionaliteit als qua uiterlijk. Met een indrukwekkende zuigcapaciteit van 800 m³ en 510m³ (voor recirculatie) per uur zorgt deze afzuigkap ervoor dat je keuken vrij blijft van dampen, geuren en vetdeeltjes, waardoor een frisse en schone omgeving wordt gecreëerd. Dankzij de krachtige motor en de efficiënte ventilatietechnologie kan deze afzuigkap moeiteloos grote hoeveelheden lucht afzuigen, waardoor kookdampen snel worden verwijderd en vervelende geurtjes tot het verleden behoren.

€ 219,00

Bekijken >

9. ETNA AP290RVS - Wandschouw afzuigkap - Gemotoriseerd - RVS - 90 cm

ETNA AP290RVS - Wandschouw afzuigkap - Gemotoriseerd - RVS - 90 cm

Deze 90 cm brede afzuigkap van ETNA is een blikvanger in iedere keuken. De schouwkap is voordelig, maar daardoor niet minder stijlvol. Hij is voorzien van 2 heldere LED lampen en heeft druktoetsen. De gemotoriseerde afzuigkap ondersteunt recirculatie. Daardoor kunnen de kookdampen worden gefilterd met een koolstoffilter en wordt de schone lucht weer in de keuken geblazen. De kap heeft 3 snelheden en aluminium cassettefilters.

€ 149,00

Bekijken >

10. Wiggo WE-D630P(X) - Wandschouw Afzuigkap - 60cm - Rvs

Wiggo WE-D630P(X) - Wandschouw Afzuigkap - 60cm - Rvs

Wiggo WE-D630P(X) Wandschouw Afzuigkap 60cm Rvs: Ideale Keuze voor Stijl en Effectieve Prestaties in de Keuken! Wiggo WE-D630P(X) model wandschouw afzuigkap, 60 cm grootte en stijlvol roestvrijstalen kleur, biedt uw keuken een moderne uitstraling en hoge prestaties. Dit product zorgt effectief voor een schone lucht door rook, damp en geuren tijdens het koken op te zuigen.Wiggo WE-D630P(X) heeft gebruiksvriendelijke functies. Met de instelbare zuigsnelheidsopties kunt u de zuigkracht van de lucht naar uw behoefte regelen. Hierdoor kunt u de lucht snel en effectief reinigen.De Wiggo WE-D630P(X) afzuigkap trekt ook de aandacht met zijn stille werking.

€ 179,00

Bekijken >

Koopjesoutlet
Logo