De goedkoopste afzuigkappen van dit moment

In elke keuken is een goede afzuigkap een essentieel element om kookgeuren en dampen effectief te verwijderen, en het goede nieuws is dat kwaliteit niet altijd hand in hand hoeft te gaan met een hoog prijskaartje. Ben je op zoek naar een betaalbare afzuigkap die toch krachtig en functioneel is? In dit overzicht presenteren we de goedkoopste afzuigkappen van dit moment.

1. Bomann DU 7607 G Schuine Afzuigkap Zwart Glas 60cm met randafzuiging

Bomann DU 7607 G Schuine Afzuigkap Zwart Glas 60cm met randafzuiging

Bomann hoofdvrije afzuigkap 60 cm breed, met zwart front van speciaal gehard glas, met rand- afzuigsysteem, optioneel ook als luchtrecirculatiekap te gebruiken met apart te bestellen koolstoffilters KF 573. De DU 7607 werkt met randafzuiging, de klep blijft niet open staan, dit is alleen om het filter te reinigen. De afzuigkap is ontworpen voor normaal gebruik met afvoer, maar kan optioneel ook worden gebruikt als recirculatiekap door middel van een actief-koolfilter, recirculatie is mogelijk met een extra actief-koolstoffilter (KF 573, art.-nr. 257 300), dat achteraf ingebouwd kan worden.

€ 109,95

Bekijken >

2. CIARRA CBCB6201 - Afzuigkap Wandschouw 60cm Zwart - 370m3 - inclusief set koolstoffilters - energieklasse A

CIARRA CBCB6201 - Afzuigkap Wandschouw 60cm Zwart - 370m3 - inclusief set koolstoffilters - energieklasse A

De CIARRA CBCB6201 afzuigkap voor aan de wand heeft een pyramide vorm en is eenvoudig te reiniging. Deze afzuigkap heeft een ultradun bedieningspaneel van slechts 20 mm. De mat gezandstraalde afzuigkap is anti-fingerprint, krasbestendig en makkelijk schoon te maken. Het 1W LED-licht is speciaal geïntegreerd onder de afzuigkap, het kan je kookruimte perfect verlichten en zorgt voor een prima zicht. Hoge energie-efficiëntie: De afzuigkap met 3 verschillende snelheden is zeer energiezuinig (A). Het helpt om rook en kookluchtjes gemakkelijk te verwijderen uit de keuken.

€ 99,95

Bekijken >

3. CIARRA CBCB6201-B Afzuigkap Wandschouw 60cm Zwart - inclusief set koolstoffilters - energieklasse A

CIARRA CBCB6201-B Afzuigkap Wandschouw 60cm Zwart - inclusief set koolstoffilters - energieklasse A

De CIARRA CBCB6201-B is identiek aan de CBCB6201 maar dan met zwarte filters in plaats van aluminiumkleur en messingkleurige knoppen in plaats van chroom. De CIARRA CBCB6201 afzuigkap voor aan de wand heeft een pyramide vorm en is eenvoudig te reiniging. Deze afzuigkap heeft een ultradun bedieningspaneel van slechts 20 mm. De mat gezandstraalde afzuigkap is anti-fingerprint, krasbestendig en makkelijk schoon te maken. Het 1W LED-licht is speciaal geïntegreerd onder de afzuigkap, het kan je kookruimte perfect verlichten en zorgt voor een prima zicht. Hoge energie-efficiëntie: De afzuigkap met 3 verschillende snelheden is zeer energiezuinig (A).

€ 119,95

Bekijken >

4. ETNA AP260RVS - Wandschouw afzuigkap - RVS - 60 cm

ETNA AP260RVS - Wandschouw afzuigkap - RVS - 60 cm

Deze 60 cm brede afzuigkap van ETNA is een blikvanger in iedere keuken. De schouwkap is voordelig, maar daardoor niet minder stijlvol. Hij is voorzien van 2 heldere LED lampen en heeft druktoetsen. De gemotoriseerde afzuigkap ondersteunt recirculatie. Daardoor kunnen de kookdampen worden gefilterd met een koolstoffilter en wordt de schone lucht weer in de keuken geblazen. De kap heeft 3 snelheden en aluminium cassettefilters.

€ 129,00

Bekijken >

5. Siemens LC97BCP50 - iQ500 - Afzuigkap - Wandschouw

Siemens LC97BCP50 - iQ500 - Afzuigkap - Wandschouw

De Siemens LC97BCP50 wandschouw afzuigkap is door de Consumentenbond in december 2022 verkozen als Beste Koop en Beste uit de Test. De afzuigkap beschikt over 5 verschillende vermogensstanden. Deze standen zijn gemakkelijk in te stellen dankzij het TouchControl bedieningspaneel. Doordat de afzuigkap werkt op de iQdrive koolborstelloze motor is hij stiller en zorgt het voor een betere verdrijving van onaangename geurtjes. Tijdens het koken is het handig om voldoende licht te hebben. Dit wordt mogelijk gemaakt door de LED lampen in de afzuigkap. iQdrive motor, stille en efficiënte werking Deze afzuigkap van Siemens beschikt over een iQdrive koolborstelloze motor.

€ 528,41

Bekijken >

6. Inventum AKB6005ZWA - Wandschouw afzuigkap - 60 cm - 645 m³/h - 3 standen - Energieklasse A - Zwart

Inventum AKB6005ZWA - Wandschouw afzuigkap - 60 cm - 645 m³/h - 3 standen - Energieklasse A - Zwart

De zuinige Inventum blokschouw afzuigkap AKB6005ZWA heeft energielabel A. Door de krachtige luchtstroom van 645 m³/h is dit roestvrijstalen model zeer geschikt voor een grote of open keuken. Je hoeft je met deze afzuigkap geen zorgen te maken over kookluchtjes. Je huis blijft tijdens en na het koken heerlijk fris ruiken. Het apparaat is geschikt voor afvoer en recirculatie. De afzuigkap heeft 3 verschillende snelheden en is te bedienen met druktoetsen. En de 2 luxe led-spots zorgen voor een optimale verlichting van je fornuis of kookplaat.

€ 219,00

Bekijken >

7. Klarstein Athena 60 - Afzuigkap - 60cm - Recirculatie - 247 M³/H - Zwart

Klarstein Athena 60 - Afzuigkap - 60cm - Recirculatie - 247 M³/H - Zwart

De Klarstein Athena 60 afzuigkap verbindt luxueus design met uitstekende functionaliteit. Met een afvoervermogen van 247 m³/u en energie-efficiëntieklasse A++ stelt hij nieuwe normen op het gebied van prestaties en milieuvriendelijkheid. Het edele design van geborsteld roestvrij staal bezorgt jouw keuken een vleugje luxe en duurzaamheid. De eenvoudige bediening met toetsen en de beide krachtige led-lampen maken het koken tot een genot. De Klarstein Athena 60 afzuigkap zorgt niet alleen voor visuele highlights, maar biedt ook een krachtige en energiezuinige kookervaring.

€ 102,99

Bekijken >

8. Everglades EVCH9840B - Afzuigkap - Zwart - 90CM - Met Krachtige Motor van 800M3/H - Energieklasse A - 4 Standen - Tiptoets - Digitaal - 5 Jaar Garantie

Everglades EVCH9840B - Afzuigkap - Zwart - 90CM - Met Krachtige Motor van 800M3/H - Energieklasse A - 4 Standen - Tiptoets - Digitaal - 5 Jaar Garantie

Everglades EVCH6840B Op dit apparaat zit in Nederland 5 jaar garantie! Onze zwarte afzuigkap van 90 cm is de perfecte aanvulling voor elke keuken, zowel qua functionaliteit als qua uiterlijk. Met een indrukwekkende zuigcapaciteit van 800 m³ en 510m³ (voor recirculatie) per uur zorgt deze afzuigkap ervoor dat je keuken vrij blijft van dampen, geuren en vetdeeltjes, waardoor een frisse en schone omgeving wordt gecreëerd. Dankzij de krachtige motor en de efficiënte ventilatietechnologie kan deze afzuigkap moeiteloos grote hoeveelheden lucht afzuigen, waardoor kookdampen snel worden verwijderd en vervelende geurtjes tot het verleden behoren.

€ 219,00

Bekijken >

9. Inventum AKD9015GTZ - Schuine afzuigkap - 90 cm - 695 m³/h - 4 standen - Timer - Energieklasse A - Zwart

Inventum AKD9015GTZ - Schuine afzuigkap - 90 cm - 695 m³/h - 4 standen - Timer - Energieklasse A - Zwart

De Inventum diagonale afzuigkap AKD9015GTZ met energielabel A, is dankzij het mooie design een echte blikvanger in de keuken. Door de krachtige luchtstroom van 695 m³/h is dit model geschikt voor een grote of open keuken. Je huis blijft tijdens en na het koken heerlijk fris ruiken. Het apparaat is geschikt voor afvoer en recirculatie. De afzuigkap heeft 4 snelheden en is 90 cm breed. Je bedient het apparaat met de tiptoetsen op het display. De 2 luxe led-spots zorgen voor een optimale verlichting van je fornuis of kookplaat.

€ 379,00

Bekijken >

10. ETNA AP290RVS - Wandschouw afzuigkap - Gemotoriseerd - RVS - 90 cm

ETNA AP290RVS - Wandschouw afzuigkap - Gemotoriseerd - RVS - 90 cm

Deze 90 cm brede afzuigkap van ETNA is een blikvanger in iedere keuken. De schouwkap is voordelig, maar daardoor niet minder stijlvol. Hij is voorzien van 2 heldere LED lampen en heeft druktoetsen. De gemotoriseerde afzuigkap ondersteunt recirculatie. Daardoor kunnen de kookdampen worden gefilterd met een koolstoffilter en wordt de schone lucht weer in de keuken geblazen. De kap heeft 3 snelheden en aluminium cassettefilters.

€ 149,00

Bekijken >

Koopjesoutlet
Logo