De goedkoopste LEGO bouwsets van dit moment

Voor liefhebbers van bouwen en creativiteit bieden LEGO-sets eindeloze mogelijkheden voor vermaak en verbeelding. Gelukkig hoef je niet diep in de buidel te tasten om van deze geliefde bouwstenen te genieten. Ben je op zoek naar betaalbare LEGO-sets die toch een uitdagende en plezierige bouwervaring bieden? In dit overzicht presenteren we de goedkoopste LEGO-sets van dit moment.

1. LEGO Minifiguren Marvel Serie 2 Set met 1 van de 12 Figuren - 71039

LEGO Minifiguren Marvel Serie 2 Set met 1 van de 12 Figuren - 71039

Marvel fans en kinderen vanaf 5 jaar kunnen actiescènes naspelen met deze geweldige reeks LEGO Marvel Minifiguren (71039) verrassingsdoosjes. Dit langverwachte vervolg op de populaire Serie 1 bevat bekende personages uit een aantal van de meest geliefde series van Marvel Studios op Disney+. De LEGO minifiguren kunnen worden verzameld, neergezet of gebruikt voor spannende rollenspellen. Kleine bouwers zullen graag ontdekken welk Marvel personage in hun duurzame verpakking verstopt zit. De collectie bevat 12 unieke personages: Agatha Harkness, Kate Bishop, Hawkeye, Moon Knight, Mr. Knight, She-Hulk, de Weerwolf, Goliath, Storm, het Beest, Wolverine en Echo.

Prijs: €3,99

bol.com | bekijken >

2. LEGO NEXO KNIGHTS NEXO Krachten Combiset 1 - 70372

LEGO NEXO KNIGHTS NEXO Krachten Combiset 1 - 70372

Er zitten vijf NEXO Powers in deze verzegelde 'geheime' verpakking welke ga jij kiezen en combineren om het op te nemen tegen de wrede Monstrox in de gratisLEGO NEXO KNIGHTS : MERLOK 2 0 app Maak tot drie NEXO Powers tegelijk vast aanhet Combo NEXO schild en scan het dan voor unieke resultaten: ontwikkel je eigenmethode om het leger van Steenstampers te verslaan Er zijn 35 NEXO Powers om teverzamelen en je kunt ze op talloze manieren combineren Inclusief vijf 'geheime' NEXO Powers in verschillende kleuren (rood, groen, blauw, geel en wit), plus een Combo NEXO Power schild 10-delig Vanaf 7-14 jaar

Prijs: €4,95

bol.com | bekijken >

3. LEGO Minifiguren Serie 25 - 71045

LEGO Minifiguren Serie 25 - 71045

Kinderen van 5 jaar en ouder kunnen spannende avonturen naspelen met 1 van de 12 verzamelfiguren uit de LEGO Minifiguren Serie 25 (71045) verrassingsdoosjes. Deze gedetailleerde minifiguren kunnen worden toegevoegd aan een bestaande verzameling, met trots worden neergezet of worden gebruikt als rollenspel speelgoed. Er zit 1 verrassende LEGO minifiguur in elk doosje en er zijn in totaal 12 personages om te verzamelen: een fan in triceratopspak, sprinter, klassieke filmdetective, treinkind, herder, vampierridder, hondentrimster, fitnessinstructrice, e-sport gamer, paddenstoelwezen, woeste barbaar en harpij.

Prijs: €4,99

bol.com | bekijken >
degrotespeelgoedwinkel.nl | bekijken >
conrad.nl | bekijken >
vivolanda.nl | bekijken >
alternate.nl | bekijken >
alternate.nl | bekijken >

4. LEGO VIDIYO Bandmates - 43101

LEGO VIDIYO Bandmates - 43101

Wil je je eigen muziekvideo's regisseren, produceren en erin meespelen? Bekijk LEGO® VIDIYO™ Bandmates (43101) dan eens. Download de app om je personage tot leven te brengen in je video. Kies een bekend liedje, scan je minifiguur en de BeatBits met speciale effecten en neem je filmpje op! Verzamel andere Bandmates, stel je eigen band samen en speel nog veel meer leuke effecten vrij. Als je video klaar is, kun je hem delen in de kindveilige app. Kinderen kunnen de leukste muziekvideo's regisseren, produceren en er zelf in spelen met LEGO® VIDIYO™ Bandmates (43101) en de app. De 12 minifiguren om te verzamelen zijn geïnspireerd op diverse genres.

Prijs: €5,25

bol.com | bekijken >

5. LEGO City 30664 - Politie Terreinbuggy (polybag)

LEGO City 30664 - Politie Terreinbuggy (polybag)

Off-road buggy van de politie Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden, vanwege verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden.

Prijs: €5,99

bol.com | bekijken >
onlinehandelshuis.nl | bekijken >
vivolanda.nl | bekijken >
alternate.nl | bekijken >
alternate.nl | bekijken >

6. LEGO Creator 30666 - Cadeaudieren (polybag) - LEGO Hond, Beer of Eekhoorn

LEGO Creator 30666 - Cadeaudieren (polybag) - LEGO Hond, Beer of Eekhoorn

Geschenkset met dieren Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden, vanwege verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden.

Prijs: €5,99

bol.com | bekijken >
vivolanda.nl | bekijken >
alternate.nl | bekijken >
alternate.nl | bekijken >

7. LEGO City Auto 30589 - Go-Kart Racer (polybag)

LEGO City Auto 30589 - Go-Kart Racer (polybag)

Lego Bags 30589 Go-Kart Raver Trap het gaspedaal helemaal in voor razendsnelle actie met de Go-kart racer. Plaats verkeerskegels op de baan voor superscherpe bochten en coole manoeuvres. Inclusief een minifiguur van een coureur. 39-delig Kleinverpakking Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar

Prijs: €5,99

bol.com | bekijken >

8. LEGO City 30588 - Kinderspeeltuin - Skatebaan (polybag)

LEGO City 30588 - Kinderspeeltuin - Skatebaan (polybag)

Lego Bags 30588 Kinderspeelplein Pak je skateboard en ga naar het Kinderspeelplein met een quarterpipe, draaitoestel, lantaarnpaal en drinkfonteintje, plus 2 minifiguren. 51-delig Kleinverpakking Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar

Prijs: €5,89

bol.com | bekijken >
vivolanda.nl | bekijken >

9. Lego Creator Dierenverjaardagsfeest - 30667

Lego Creator Dierenverjaardagsfeest - 30667

Kinderen van 6 jaar en ouder kunnen een verjaardagsfeestje organiseren met deze bouwbare speelset met figuren van een olifant en een pinguïn met kleurrijke feesthoedjes, plus een cadeau en een ballon.

Prijs: €5,99

bol.com | bekijken >

10. LEGO Friends 30658 - Muzikale Aanhanger (polybag)

LEGO Friends 30658 - Muzikale Aanhanger (polybag)

Kinderen kunnen zich vermaken met Paisley en haar konijn Melody met dit 2-in-1 model. Vervoer de muziekapparatuur en bouw de aanhanger vervolgens om tot een mobiele studio terwijl Melody in haar hok speelt.

Prijs: €5,99

bol.com | bekijken >

Koopjesoutlet
Logo