De populairste airfryers van dit moment

Ben je op zoek naar een goede airfryer, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben de beste airfryers van dit moment voor je op een rij gezet.

1. Princess 182055 Digitale Family Aerofryer XXL - Heteluchtfriteuse

Princess 182055 Digitale Family Aerofryer XXL - Heteluchtfriteuse

Met de Princess 182055 Digital Family Aerofryer XXL bereid je niet alleen tot 1500 gram friet, maar al je favoriete gerechten. Deze Princess 182055 Digital Family Aerofryer XXL heeft een royale inhoud van 5,2 liter, die je kan gebruiken voor gezond frituren, bakken, grillen, braden en roosteren. De handige draaiknop en het digitale display maken het selecteren van een bakprogramma of de juiste instellingen heel eenvoudig. Goed om te weten: Plaats de Princess Aerofryer in een binnenhuise ruimte zoals de keuken.

€ 65,76

Bekijk op Bol.com

2. Philips Airfryer XXL Premium HD9650/90 - Hetelucht friteuse

Philips Airfryer XXL Premium HD9650/90 - Hetelucht friteuse

De alles-in-één keukenmachine is ideaal voor het grillen van vis, braden van vlees, bakken van taarten, roosteren van groenten, frituren van verse frietjes en zelfs voor complete maaltijden zoals lasagne. Waardoor je de Philips Airfryer XXL HD9650/90 kan gebruiken voor alle maaltijdmomenten op de dag: ontbijt, lunch, diner en borrelhap. Door de grotere capaciteit bereidt je eenvoudig complete maaltijd voor het hele gezin (voor maximaal 6 personen) in één keer klaar. Deze Airfryer is zeer snel op temperatuur en de bakresultaten zullen identiek zijn! De Philips Airfryer is energiezuiniger dan een hetelucht oven, doordat deze hetelucht friteuse maar beperkt hoeft voor te verwarmen en er geen warme lucht verloren gaat.

€ 229,00

Bekijk op Bol.com

3. Inventum GF500HLD - Heteluchtfriteuse - Inhoud 5 liter - Zwart/RVS

Inventum GF500HLD - Heteluchtfriteuse - Inhoud 5 liter - Zwart/RVS

Met deze Inventum GF500HLD heteluchtfriteuse is het mogelijk om zonder olie frites of snacks te maken. Je frituurt met de Inventum GF500HLD heteluchtfriteuse niet met vet, maar door middel van het heteluchtsysteem. Hierdoor is je maaltijd een stuk minder vet. Naast frituren is de Inventum GF500HLD heteluchtfriteuse ook geschikt voor grillen, roosteren en bakken. De Inventum GF500HLD heteluchtfriteuse komt met 5 liter inhoud en is voorzien van een digitaal display met tiptoetsen. Hiermee stel je gemakkelijk de temperatuur en de baktijd in.

€ 88,99

Bekijk op Bol.com

4. Tefal Easy Fry EY4018 - Hetelucht friteuse

Tefal Easy Fry EY4018 - Hetelucht friteuse

De Tefal Easy Fry EY4018 is de gezondere oplossing voor jouw dagelijkse knapperige, gefrituurde gerechten gemaakt met een Tefal airfryer. Frituur, bak, grill en braad jouw favoriete ingrediënten met weinig tot geen olie. De '3D Air Pulse Technology' zorgt voor een cyclonische stroom van hetelucht en draagt bij aan een onweerstaanbare knapperige buitenkant en zachte binnenkant van ieder ingrediënt. Productvoordelen van deTefal Easy Fry EY4018 - Hetelucht friteuse : ✅ Met deze Tefal heteluchtfriteuse kun je niet alleen frituren, maar ook grillen, bakken en braden.

€ 79,99

Bekijk op Bol.com

5. Princess 182020 Digitale Aerofryer XL - Heteluchtfriteuse - Inhoud 3.2 liter

Princess 182020 Digitale Aerofryer XL - Heteluchtfriteuse - Inhoud 3.2 liter

De Princess 182020 Digitale Aerofryer XL is geschikt is voor gezond frituren, bakken, grillen, braden en roosteren. De Princess 182020 Digitale Aerofryer XL heeft een inhoud van 3.2 liter, waarmee je maximaal 800 gram friet kan bakken. Via het digitale display van de Princess 182020 Digitale Aerofryer XL kun je kiezen uit de acht voorgeprogrammeerde programma’s. Je kan naast de acht programma's ook zelf de temperatuur naar wens instellen. De Princess 182020 Digitale Aerofryer XL combineert hete, circulerende lucht met de juiste baktemperatuur.

€ 77,99

Bekijk op Bol.com

6. Philips Airfryer Essential HD9252/90 - Hetelucht friteuse & digitaal display

Philips Airfryer Essential HD9252/90 - Hetelucht friteuse & digitaal display

Geniet van gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant, dankzij Rapid Air-technologie. Download de NutriU-app en ontdek elke dag honderden smakelijke recepten. Belangrijkste kenmerken van de Philips Essential Airfyer: Rapid Air-technologie Rapid Air-technologie, met het unieke zeestervormige ontwerp, zorgt voor wervelende hete lucht om heerlijk eten te bereiden dat knapperig van buiten is en mals van binnen, met weinig tot geen toegevoegde olie. Lucht is de nieuwe olie De Philips Essential Airfryer gebruikt hete lucht om jouw favoriete gerechten te bereiden, met tot wel 90% minder vet.

€ 139,50

Bekijk op Bol.com

7. Tristar FR-6980 Mini Crispy Fryer –Heteluchtfriteuse 2 liter – Extra knapperig resultaat zonder olie

Tristar FR-6980 Mini Crispy Fryer –Heteluchtfriteuse 2 liter – Extra knapperig resultaat zonder olie

De Tristar FR-6980 Mini Crispy Fryer is perfect als je op zoek bent naar een compacte heteluchtfriteuse voor 1 of 2 personen. De Mini Crispy Fryer maakt het mogelijk om te bakken, braden, roosteren, grillen of te frituren zonder het gebruik van olie. Veel gezonder en veel minder vieze geurtjes. Compact design Dankzij het compacte design van de Tristar Mini Crispy Fryer is deze zeer slank waardoor hij minder ruimte in beslag neemt. Met een inhoud van 2 liter heeft hij genoeg capaciteit voor twee porties friet of vier snacks.

€ 44,00

Bekijk op Bol.com

8. Philips Airfryer Essential HD9200/10 - Hetelucht friteuse - Wit

Philips Airfryer Essential HD9200/10 - Hetelucht friteuse - Wit

Geniet van gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant, dankzij Rapid Air-technologie. Met de Philips Airfryer kan je gezond fritruren tot wel 90% minder vet. Download de NutriU-app en ontdek elke dag honderden smakelijke recepten. Belangrijkste kenmerken van de Philips Airfyer Essential: Rapid Air-technologie Rapid Air-technologie, met het unieke zeestervormige ontwerp, zorgt voor wervelende hete lucht om heerlijk eten te bereiden dat knapperig van buiten is en mals van binnen, met weinig tot geen toegevoegde olie.

€ 77,99

Bekijk op Bol.com

9. Daewoo DHFRYER Airfryer - Heteluchtfriteuse - 1000 Watt - Compact - 2.4 Liter - Timer

Daewoo DHFRYER Airfryer - Heteluchtfriteuse - 1000 Watt - Compact - 2.4 Liter - Timer

De Daewoo DHFRYER Airfryer is een aanwinst voor iedereen die de lekkerste gerechten op een gezonde manier wilt bereiden. Kies een temperatuur en tijd, en bak in no-time een heerlijk bord friet, groenten, vlees, vis of zelfs taart en cake zonder toegevoegde vet of olie in deze heteluchtfriteuse. Compact met een ruime inhoud De DHFRYER is compact, en past daarom gemakkelijk in iedere keuken, en kan ook overal opgeborgen worden na gebruik. Echter heeft de friteuse ondanks het compacte design wel een capaciteit van 2,4 liter, waar een grote hoeveelheid friet in gebakken kan worden.

€ 44,99

Bekijk op Bol.com

Koopjesoutlet
Logo