De populairste airfryers van dit moment

Ben je op zoek naar een goede airfryer, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben de beste airfryers van dit moment voor je op een rij gezet.

1. Philips Airfryer XL Essential HD9280/90 - Hetelucht friteuse - App connect

Philips Airfryer XL Essential HD9280/90 - Hetelucht friteuse - App connect

Kies uit honderden heerlijke maaltijden die worden aanbevolen op basis van jouw voorkeuren. Koppel de NutriU-app, kies een recept en stuur het naar jouw Airfryer. Monitor je maaltijd vanaf de bank. De app laat je weten wanneer de maaltijd klaar is. Met de Philips Airfryer XL Essential HD9280/90 - Hetelucht friteuse - App connect kan je frituren, bakken, grillen, braden en zelfs opnieuw opwarmen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

2. Inventum GF500HLD - Airfryer - Hetelucht friteuse - Beste Koop augustus 2023 - 5 liter - 8 automatische programma's - 80 tot 200°C - 1700 watt - Zwart/RVS

Inventum GF500HLD - Airfryer - Hetelucht friteuse - Beste Koop augustus 2023 - 5 liter - 8 automatische programma's - 80 tot 200°C - 1700 watt - Zwart/RVS

Bijna zonder olie of vet toch heerlijke frites en snacks bakken met een lekker, knapperig korstje? Dat kan met de Inventum airfryer GF500HLD! Omdat je met hetelucht frituurt heet het apparaat ook wel hetelucht friteuse. Je kunt met deze airfryer behalve frituren ook grillen, roosteren en bakken. In deze hetelucht friteuse met 5 liter inhoud kun je per keer maximaal 1000 gram frites bakken. Het apparaat is eenvoudig te bedienen met tiptoetsen. Kies op het digitale display 1 van de 8 automatische programma's of stel zelf de temperatuur en de baktijd in. Tijdens het bakken kun je de resterende tijd zien op het display. Deze airfryer is gemakkelijk schoon te maken.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
onlinehandelshuis.nl | bekijken >
bcc.nl | bekijken >

3. Eden ED-7005 - Heteluchtfriteuse– Inhoud: 3.5 liter – Digitale bediening

Eden ED-7005 - Heteluchtfriteuse– Inhoud: 3.5 liter – Digitale bediening

De Eden ED-7005 Air Fryer maakt het dankzij de heteluchttechnologie mogelijk om te bakken, braden, roosteren, grillen of te frituren zonder het gebruik van olie. Met deze 3.5 L Air Fryer heb je dankzij de digitale bediening in een handomdraai de lekkerste snacks op tafel staan en zonder toevoeging van vet of olie heb je niet alleen een gezondere maaltijd, maar ook minder geurtjes! Met zijn slank ontwerp, 3.5 liter volume en een compacte behuizing is het echt aanwinst op je keukenapparatuur. Slim design Dankzij het slimme design van de Eden Air Fryer is deze extra compact waardoor hij minder ruimte in beslag neemt. Met een inhoud van 3.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

4. Philips Airfryer Essential HD9252/90 - Hetelucht friteuse & digitaal display

Philips Airfryer Essential HD9252/90 - Hetelucht friteuse & digitaal display

Geniet van gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant, dankzij Rapid Air-technologie. Dankzij de Rapid Air-technologie kan je met de Philips Airfryer Essential HD9252/90 - Hetelucht friteuse & digitaal display gezond fritruren met tot wel 90% minder vet. Download de NutriU-app en ontdek elke dag honderden smakelijke recepten. Koken met een Philips Airfyer Essential is energiezuiniger en tot 60% goedkoper dan het gebruik van uw oven* *Energiekosten voor het koken van 1 kip (AF ingesteld op 160 graden zonder voorverwarming) of zalmfilet (200 graden zonder voorverwarming) ten opzichte van het gebruiken van een energielabel A oven.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

5. Philips Airfryer Essential HD9200/90 - Heteluchtfriteuse

Philips Airfryer Essential HD9200/90 - Heteluchtfriteuse

Geniet van gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant. Dankzij de Rapid Air-technologie kan je met de Philips Airfryer Essential HD9200/90 - Hetelucht friteuse gezond fritruren met tot wel 90% minder vet. Download de NutriU-app en ontdek elke dag honderden smakelijke recepten. Koken met een Philips Airfyer Essential HD9200/90 is energiezuiniger en tot 60% goedkoper dan het gebruik van uw oven* *Energiekosten voor het koken van 1 kip (AF ingesteld op 160 graden zonder voorverwarming) of zalmfilet (200 graden zonder voorverwarming) ten opzichte van het gebruiken van een energielabel A oven.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
conrad.nl | bekijken >
onlinehandelshuis.nl | bekijken >

6. Royalty Line - Airfryer - Heteluchtfriteuse - 12 standen - Inclusief Accessoires - 12 Liter - Air Oven

Royalty Line - Airfryer - Heteluchtfriteuse - 12 standen - Inclusief Accessoires - 12 Liter - Air Oven

Royalty Line - Krachtige 1800W Airfryer - Geniet van Heerlijke Maaltijden met Gemak! Ben je op zoek naar een veelzijdige en efficiënte manier om gezonde en smakelijke maaltijden te bereiden? Dan is onze Power 1800W Airfryer precies wat je nodig hebt! Deze revolutionaire keukenpartner zal je kookervaring transformeren en je helpen om heerlijke gerechten op tafel te zetten zonder gedoe.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

7. Philips Airfryer XL Essential HD9270/90 - Hetelucht friteuse

Philips Airfryer XL Essential HD9270/90 - Hetelucht friteuse

Philips brengt de beste Airfryer ter wereld naar ieders huis. Geniet van gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant, dankzij Rapid Air Technology. Download de NutriU-app en ontdek elke dag honderden smakelijke recepten. Tip: Bij twijfel over de grootte van de inhoud adviseren wij voor een grotere variant te gaan, namelijk de XL en XXL Koken met een Philips Airfyer is energiezuiniger en tot 60% goedkoper dan het gebruik van uw oven* *Energiekosten voor het koken van 1 kip (AF ingesteld op 160 graden zonder voorverwarming) of zalmfilet (200 graden zonder voorverwarming) ten opzichte van het gebruiken van een energielabel A oven.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

8. Tristar Mini Crispy Airfryer FR-6980 - Heteluchtfriteuse - 2 liter - Compact - Zwart - 1000W

Tristar Mini Crispy Airfryer FR-6980 - Heteluchtfriteuse - 2 liter - Compact - Zwart - 1000W

De Tristar FR-6980 Mini Crispy Fryer is perfect als je op zoek bent naar een compacte airfryer voor 1 of 2 personen. De Mini Crispy Fryer maakt het mogelijk om te bakken, braden, roosteren, grillen of te frituren zonder het gebruik van olie. Veel gezonder en veel minder vieze geurtjes. Airfryer met compact design Dankzij het compacte design van de Tristar Mini Crispy Fryer is deze zeer slank waardoor hij minder ruimte in beslag neemt. Met een inhoud van 2 liter heeft hij genoeg capaciteit voor twee porties friet of vier snacks. Je kunt allerlei maaltijden bereiden in de airfryer door middel van frituren, grillen, roosteren of bakken.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
onlinehandelshuis.nl | bekijken >
vivolanda.nl | bekijken >
alternate.nl | bekijken >

9. Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL - Twee Kookvakken - 7.6 Liter - 2400 Watt - Dual Zone Technologie

Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL - Twee Kookvakken - 7.6 Liter - 2400 Watt - Dual Zone Technologie

Koken was nog nooit zo gemakkelijk, lekker en gezond met deze Dubbele Airfryer, die hogere temperaturen, verbeterde tijd- en temperatuurcontrole en een enorm grote capaciteit combineert! De Ninja AF300EU Airfryer XXL is een airfryer met twee onafhankelijke kookzones, waardoor je twee verschillende recepten tegelijkertijd kunt koken. Denk hierbij aan één bak met friet en één bak met snacks, of één met groenten en één met aardappeltjes. Door de ingebouwde timer zijn deze etenswaren ook nog eens op exact hetzelfde moment klaar.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

10. KitchenBrothers Airfryer - Hetelucht Friteuse - 1300W - 3,5L - Kookboek - Zwart

KitchenBrothers Airfryer - Hetelucht Friteuse - 1300W - 3,5L - Kookboek - Zwart

Met de KitchenBrothers Airfryer heb je altijd je favoriete snacks binnen een handomdraai op tafel. Kies één van de 6 voorgeprogrammeerde standen via het LED-touchscreen. Je kan ook zelf de temperatuur (80 tot 200°C) en tijd (1 tot 60 min) instellen. Door de 360° snelle hittecirculatie heb je altijd het lekkerste resultaat, zonder olie toe te voegen. Na gebruik kan je de 3.5 L frituurpan en de 2.4 L frituurmand gewoon in de afwasmachine stoppen. Geen inspiratie? Kies dan een van de 7 lekkere recepten uit ons Airfryer kookboek. Zo heb je altijd lekkere snacks in no-time.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

Koopjesoutlet
Logo