De populairste soundbars van dit moment

Omdat televisies tegenwoordig steeds dunner worden, is er steeds minder ruimte voor goede speakers in de televisie. Dit gaat helaas ten koste van het geluid en dus ook ten koste van de totale kijkbeleving. Een soundbar is daarom een mooie uitkomst. Een soundbar plaats je eenvoudig voor of onder de tv en zorgt voor een beter en voller geluid.

Ben je op zoek naar een goede soundbar , maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben de beste soundbars van dit moment voor je op een rij gezet.

1. Philips TAB5305 - Soundbar met Draadloze Subwoofer - Zwart

Philips TAB5305 - Soundbar met Draadloze Subwoofer - Zwart

Hoor meer. Geniet meer. De Philips TAB5305 Soundbar en draadloze subwoofer tillen jouw TV-audio naar een hoger niveau: het geluid is helderder en de bas is dieper. Dankzij Bluetooth, een audio-ingang en optische ingangen kunt je de muziek helemaal volgens jouw wensen afspelen. 2.1-kanaals. Draadloze subwoofer voor diepere bas De knallen van laservuur. Het gejuich van het publiek. 2.1-kanaalsaudio tilt het geluid van je favoriete films en programma's naar een hoger niveau. De compacte draadloze subwoofer levert een fijne bas: explosies donderen door de kamer en muziek heeft een rijke klank. HDMI ARC.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
onlinehandelshuis.nl | bekijken >

2. JBL Bar 2.0 - Soundbar geschikt voor TV - All-in-one (MK2) - Zwart

JBL Bar 2.0 - Soundbar geschikt voor TV - All-in-one (MK2) - Zwart

Ga op in je favoriete film, voel de energie van het publiek in een sportstadion of beleef een rockconcert in je woonkamer. Met de compacte, krachtige en gemakkelijk te gebruiken JBL Bar 2.0 All-in-One-soundbar heb je JBL Pro-geluid met één HDMI ARC- of optische kabelverbinding. Ingebouwde Bluetooth betekent dat je eenvoudig muziek kunt streamen vanaf je smartphone of tablet. Dolby Digital, JBL Surround Sound en een slimme geluidsmodus leveren altijd en overal fantastisch geluid, waar je ook naar kijkt of luistert. Plug-in, zet aan en omring jezelf met JBL-geluid.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bcc.nl | bekijken >

3. TV Soundbar met ingebouwde Subwoofer Surround Sound, Wireless 5.0 Bluetooth Device Streaming, GROTE afstandsbediening

TV Soundbar met ingebouwde Subwoofer Surround Sound, Wireless 5.0 Bluetooth Device Streaming, GROTE afstandsbediening

Verkooppunt: Krachtige geluidservaring: de 2.0 mini-soundbar is de perfecte metgezel voor uw tv of pc, kan een hoog vermogen van 30 W bereiken en zorgt voor een krachtige geluidservaring. Verschillende luisterplezier, slimme soundbars kunnen worden aangesloten op verschillende apparaten, zoals: mobiele telefoons, laptops, tv's, computers, projectoren, U-schijven, settopboxen, enz. 3 EQ-modus: 3 slimme modi om uit te kiezen, films, nieuws en concerten. Of u nu een film kijkt of naar muziek luistert, de soundbar kan u voorzien van diepe bassen en helder geluid volgens uw voorkeuren, en uw visuele plezier vergroten. Draagbare bluetooth-soundbar: upgrade naar 5.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

4. Samsung HW-B530/XN

Samsung HW-B530/XN

HW-B530/XN De HW-B530 is een krachtige 380 Watt 2.1-Soundbar, uitgerust met een draadloze subwoofer. Aansluiten op de TV doe je via Bluetooth of HDMI (met ARC). De extra HDMI-ingang is handig voor je Blu-ray-speler of spelconsole. DTS Virtual:X creëert voor elke soundtrack een ruimere surroundervaring met hoogte-effecten. Geef je TV-beleving een extra boost De Essential B-series Soundbars zitten in een compact design, maar leveren dankzij hun ruim vermogen toch een rijke, volle klank. Wil je de bass nog een extra zetje geven, dan schakel je de Bass Boost Mode in. Dankzij Bluetooth koppel je de Soundbar draadloos met je TV en geniet je draadloos van alle muziek op je smartphone.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

5. Samsung HW-Q60B - Soundbar geschikt voor TV - Met Draadloze Subwoofer - 3.1.2 -Zwart - 2022

Samsung HW-Q60B - Soundbar geschikt voor TV - Met Draadloze Subwoofer - 3.1.2 -Zwart - 2022

Prachtig 3D-geluid van alle kanten Laat je verrassen door de geluidsdiepte van Dolby Atmos en DTS:X. Deze twee zorgen ervoor dat je omringd wordt door het geluid. Geniet van meeslepend geluid Echt 3.1.2ch-geluid. De Soundbar is voorzien van speciale naar boven gerichte kanalen en biedt je een adembenemende geluid van bovenaf. Voor een complete ervaring verbind je de Soundbar met je Samsung TV en geniet je van Q-Symphony Beleef de bioscoop thuis Dankzij Q-Symphony werkt jouw Samsung Soundbar in perfecte harmonie met je Samsung TV.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

6. JBL Bar 2.1 - Soundbar met Draadloze Subwoofer geschikt voor TV - Deep Bass (MK2) - Zwart

JBL Bar 2.1 - Soundbar met Draadloze Subwoofer geschikt voor TV - Deep Bass (MK2) - Zwart

Vul je kamer met indrukwekkend geluid. De JBL Bar 2.1 Deep Bass soundbar verandert je woonkamer in een bioscoop of stadion. JBL Bar 2.1 Deep Bass is zeer compact, maar levert wel 300 watt ongelooflijk, kenmerkend JBL-geluid. Sluit aan op je tv met een optische- of HDMI-kabel of stream muziek vanaf je telefoon met ingebouwde Bluetooth. Dolby Digital en JBL Surround Sound brengen een echte bioscoopervaring bij je thuis, en maakt alles waar je naar kijkt of luistert overweldigend. Ervaar de kracht Vul je hele kamer met geluid. Geniet van een indrukwekkend systeemvermogen van in totaal 300W. Je films en muziek hebben nog nooit zo goed geklonken.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
bcc.nl | bekijken >

7. Soundbar voor TV met subwoofer, 28 Inch TV Speaker 60W Bluetooth 5.0 DSP Geluidseffect PC Theater Aux Home Surround SoundBar 2.0 Stereo met beugel Voor 40-60 Inch TV

Soundbar voor TV met subwoofer, 28 Inch TV Speaker 60W Bluetooth 5.0 DSP Geluidseffect PC Theater Aux Home Surround SoundBar 2.0 Stereo met beugel Voor 40-60 Inch TV

[Flexibele plaatsing]: De lengte van de soundbar is 28 inch, wat een indrukwekkende toevoeging is aan elke 40-60 inch tv. Het heeft een moderne esthetiek en is perfect voor u, of het nu aan de muur of aan de muur wordt geïnstalleerd. Home theater en interieur station. [Virtual Surround Sound] De soundbar biedt een audio-ervaring die een tv alleen niet kan bieden. De soundbar heeft een ingebouwde subwoofer en een indrukwekkende output van 2 x 20 W (40 W) die zorgt voor een filmsurroundgeluid van hoge kwaliteit. Monteer de tv eenvoudig aan de muur voor een meeslepende audio-ervaring.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

8. Salora SBO360 - Soundbar - Soundbars voor tv - Bluetooth - AUX - Optical

Salora SBO360 - Soundbar - Soundbars voor tv - Bluetooth - AUX - Optical

Beleef een ultieme bioscoopervaring in jouw eigen woonkamer! De Salora SBO360 Soundbar creëert een indrukwekkende geluidservaring. De soundbar beschikt over 2 dynamische speakers die jouw thuistheater compleet maakt. Alle voordelen op een rijtje: 30W speakers Inclusief afstandsbediening Ophangen of neerzetten 6 meegeleverde kabels DSP-technologie Bluetooth 5.0 Beleef een ultieme bioscoopervaring in jouw eigen woonkamer! Met de Salora SBO360 beleef je een ultieme bioscoopervaring in jouw eigen woonkamer.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
doublepoint.nl | bekijken >
vivolanda.nl | bekijken >
doublepoint.nl | bekijken >
doublepoint.nl | bekijken >

9. Samsung HW-T400/XN - Soundbar - 2020

Samsung HW-T400/XN  - Soundbar - 2020

Wil je je muziek en films wat extra impact geven, maar in een zo compact mogelijke oplossing? Dan is de Samsung HW-T400 geschikt voor jou! Deze stereo soundbar met ingebouwde subwoofer is een uitstekende keuze. Uitgerust met NFC en Bluetooth om aansluiten zo eenvoudig mogelijk te maken. Ingebouwde subwoofer Laat je overweldigen door een diepe bas zonder aparte subwoofer. De Soundbar is voorzien van twee geïntegreerde subwoofers en een basreflexpoort. Zo geniet je van de diepste bassen, zonder dat je extra ruimte nodig hebt. Bluetooth® TV-aansluiting Verbind de soundbar draadloos met je Samsung TV met behulp van Bluetooth en geniet direct van je favoriete content.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >

10. Salora SBO680 - Soundbar - Box - Speaker - Zwart

Salora SBO680 - Soundbar - Box - Speaker - Zwart

Beleef een ultieme bioscoopervaring in jouw eigen woonkamer! De Salora SBO680 Soundbar creëert een indrukwekkende geluidservaring. De soundbar beschikt over 2 dynamische speakers die samen met 2 subwoofers jouw thuistheater compleet maakt. Alle voordelen op een rijtje: 120W speakers (2 tweeters en 2 subwoofers) Inclusief afstandsbediening Ophangen of neerzetten 2 meegeleverde kabels DSP-technologie Bluetooth 5.0 Beleef een ultieme bioscoopervaring in jouw eigen woonkamer! Met de Salora SBO680 beleef je een ultieme bioscoopervaring in jouw eigen woonkamer.

Verkrijgbaar bij:

bol.com | bekijken >
vivolanda.nl | bekijken >
onlinehandelshuis.nl | bekijken >

Koopjesoutlet
Logo