De populairste soundbars van dit moment

Omdat televisies tegenwoordig steeds dunner worden, is er steeds minder ruimte voor goede speakers in de televisie. Dit gaat helaas ten koste van het geluid en dus ook ten koste van de totale kijkbeleving. Een soundbar is daarom een mooie uitkomst. Een soundbar plaats je eenvoudig voor of onder de tv en zorgt voor een beter en voller geluid.

Ben je op zoek naar een goede soundbar , maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben de beste soundbars van dit moment voor je op een rij gezet.

1. Sonos Beam (Gen 2) - Soundbar - Zwart

Sonos Beam (Gen 2) - Soundbar - Zwart

Eindelijk is hij daar, de nieuwe Sonos Beam (Gen 2). Met de Sonos Beam 2 tover je je woonkamer om in een échte thuisbioscoop. Geniet van adembenemend 3D-geluid dankzij Dolby Atmos. Dankzij multiroom voeg je eenvoudig extra speakers of subwoofers toe aan de soundbar zodat je door heel je huis geniet van het beste geluid. De Sonos App kent meerdere functies. De belangrijkste functie is het installeren en personaliseren van je speakers maar je gebruikt de Sonos App ook als afstandsbediening en streamt muziek of internetradio via de Sonos App.

€ 469,00

Bekijk op Bol.com

2. Samsung HW-T420 - Soundbar - 2020

Samsung HW-T420  - Soundbar - 2020

Met zijn 150 Watt vermogen levert de Samsung HW-T420 2.1 kanaal soundbar een potige soundtrack voor je films. De bedrade subwoofer voegt een flinke portie bas aan de klank toe en zorgt zo voor dat extra tikje gevoel dat je er echt bij bent. Bluetooh streaming kan ook met de HWT40 Soundbar. Daarnaast beschikt die over een One Remote Control. Krachtige bas Dankzij de 2.1-kanaals soundbar en 6,5-inch subwoofer voel je de intensiteit van de krachtige, diepere bas en geniet je van indrukwekkend geluid.

€ 105,92

Bekijk op Bol.com

3. Samsung HW-T400 - Soundbar - 2020

Samsung HW-T400  - Soundbar - 2020

Wil je je muziek en films wat extra impact geven, maar in een zo compact mogelijke oplossing? Dan is de Samsung HW-T400 geschikt voor jou! Deze stereo soundbar met ingebouwde subwoofer is een uitstekende keuze. Uitgerust met NFC en Bluetooth om aansluiten zo eenvoudig mogelijk te maken. Ingebouwde subwoofer Laat je overweldigen door een diepe bas zonder aparte subwoofer. De Soundbar is voorzien van twee geïntegreerde subwoofers en een basreflexpoort. Zo geniet je van de diepste bassen, zonder dat je extra ruimte nodig hebt.

€ 95,91

Bekijk op Bol.com

4. JBL Bar 5.1 - Soundbar met draadloze subwoofer en afneembare speakers - Zwart

JBL Bar 5.1 - Soundbar met draadloze subwoofer en afneembare speakers - Zwart

Op zoek naar de meest innovatieve soundbar van dit moment? Zoek niet verder en laat je overtuigen door de JBL Bar 5.1. Deze soundbar heeft alles voor de ultieme gamenight, filmavond of bingesessie. Je beschikt over een weergaloze 510W aan vermogen, verdeeld over een soundbar, twee afneembare draadloze speakers en een draadloze subwoofer. Het gehele geluidsspectrum is optimaal vertegenwoordigd in de Bar 5.1. Van diepe bass naar kristalhelder stemgeluid, deze soundbar kan het allemaal, moeiteloos. Verder beschikt deze JBL Bar over alles wat je van een soundbar van deze stature mag verwachten.

€ 449,00

Bekijk op Bol.com

5. Samsung HW-A450 - Soundbar - 2021

Samsung HW-A450  - Soundbar - 2021

Samsung 2.1.-kanaals Soundbar HW-A450 (2021). Diepe en rijke bas met draadloze subwoofer De indrukwekkende bas van de ingebouwde subwoofer brengt uw inhoud letterlijk tot leven. Krachtige bas en rijk geluid voor kippenvelgevoel Voor wie een extra portie bas wil, is de Bass Boost-modus een optie voor een zeer intense tv-ervaring. Automatisch aangepast geluid voor uw favoriete inhoud. Adaptive Sound Lite kan het geluid voor tv-series, sportcontent en nieuws aanpassen door automatisch de soundtrack van verschillende tv-content te analyseren.

€ 177,17

Bekijk op Bol.com

6. Philips TAB5305 - Soundbar met Draadloze Subwoofer - Zwart

Philips TAB5305 - Soundbar met Draadloze Subwoofer - Zwart

Hoor meer. Geniet meer. De Philips TAB5305 Soundbar en draadloze subwoofer tillen jouw TV-audio naar een hoger niveau: het geluid is helderder en de bas is dieper. Dankzij Bluetooth, een audio-ingang en optische ingangen kunt je de muziek helemaal volgens jouw wensen afspelen. 2.1-kanaals. Draadloze subwoofer voor diepere bas De knallen van laservuur. Het gejuich van het publiek. 2.1-kanaalsaudio tilt het geluid van je favoriete films en programma's naar een hoger niveau. De compacte draadloze subwoofer levert een fijne bas: explosies donderen door de kamer en muziek heeft een rijke klank.

€ 105,00

Bekijk op Bol.com

7. LifeGoods Bluetooth 5.0 Soundbar - 4 Speakers - Geïntegreerde Subwoofers - Draadloos of Kabel - 120 Watt - Zwart

LifeGoods Bluetooth 5.0 Soundbar - 4 Speakers - Geïntegreerde Subwoofers - Draadloos of Kabel - 120 Watt - Zwart

Breng de volledige home cinema ervaring naar jouw woonkamer! De LifeGoods 120 Watt Soundbar met Bluetooth 5.0 technologie creëert een ideale geluidservaring. De soundbar heeft 4 dynamische speakers, waarvan 2 geïntegreerde subwoofers. De geavanceerde DSP technologie maakt de equalizers volledig verstelbaar voor films, gesproken tekst of juist muziek. Verbind de soundbar draadloos via Bluetooth 5.0 of met één van de 6 meegeleverde kabels. Gebruik de soundbar met TV, telefoon, laptop, PC, projector of spelcomputer! Je kunt de soundbar horizontaal onder je TV plaatsen, maar met de meegeleverde bevestigingsmaterialen ook aan de muur hangen.

€ 74,99

Bekijk op Bol.com

8. Sonos Arc Zwart

Sonos Arc Zwart

Met de Sonos Arc haal je gegarandeerd de meest indrukwekkende soundbar in huis. Laat je entertainment tot leven komen met het levensechte geluid. Bedien hem met de afstandsbediening van je tv, je stem, de Sonos-app, Apple AirPlay 2 en meer. De ingebouwde Dolby Atmos technologie weerkaatst het geluid van het plafond naar je luisterpositie. Zo klinkt het alsof het vliegtuig uit de film rakelings over je hoofd vliegt. Een 3D-luisterbeleving met Dolby Atmos Beleef programma's, films en games met het precieze en meeslepende geluid van Dolby Atmos.

€ 999,00

Bekijk op Bol.com

9. Salora SBO680 - Soundbar - Zwart

Salora SBO680 - Soundbar - Zwart

Maak uw home theatre compleet met deze 2.1 channel Bluetooth soundbar met ingebouwde subwoofer, LED indicators en een breedte van 80cm. De speakers hebben een vermogen van 40watt en de ingebouwde subwoofer 20watt. De soundbar is verder voorzien van Optical In, AUX ingang, HDMI ARC en een meegeleverde afstandsbediening.

€ 53,00

Bekijk op Bol.com

10. Sony HT-SF200 - Soundbar - Zwart

Sony HT-SF200 - Soundbar - Zwart

De Sony HT-SF200 is een compacte soundbar met ingebouwde subwoofer. Deze soundbar is een ware uitkomst om het matige geluid van je TV een upgrade te geven, zonder dat je de kamer vol speakers hoeft te hangen. Met de ingebouwde subwoofer krijg je toch een krachtig basgeluid, maar hoef je geen grote subwoofer in je interieur te plaatsen. Zo kan je nog meer genieten van films, series en muziek. Je sluit de soundbar eenvoudig aan met een (meegeleverde) optische kabel of via HDMI. Heb jij een Sony Android TV? Dan kan je de soundbar zelfs draadloos koppelen aan de TV.

€ 124,00

Bekijk op Bol.com

Koopjesoutlet
Logo